Ont de gör ont...

När jag vakna till i morse å rörde mig lite i sängen insåg att jag att jag har en grym tränigsvärk i hela kroppen. När jag sen ställde mig upp höll benen på  vika sig, känns som jag har knutar i vaderna. De e nu man förstår hur otränad man är.

Igår var vi ut i Uppsala, testade på flurran. Dansade nästan hela tiden, jätte bra musik där. De var en rolig kväll, men Gävle är nog ändå bättre=)
Gick ut vid två för att hinna med tåget. Vart lite bråttom så vi fick springa sista biten. Å när vi väl är framme så står de att tåget är försent. Sura vart vi som hade stressat dit å dessutom sprungit förbi korvvagnar. Var ju jätte hungriga. Träffa på lite fulla/dryga tierpare medans vi vänta på tåget. När vi kom till tierp sprang jag in på bennys å köpte med mat hem, de satt fint i magen. Nu ligger jag i soffan å laddar inför en jobbnatt!

Utgång i ua ikväll!

Sitter äter lite mat nu, så man klarar av kvällen. Ska snart hem till Jenny. Fixar nog håret där, inge kul att gå ut i de här vädret med ny fixad frilla. Sen kommer nog Lisa över oxå. Vi ska ladda upp hemma hos Jenny för sen dra vidare till Uppsala. Har varit skeptiskt mot den stan men måste gen den en chans, hoppas de blir skoj!

Överlevde!

Nu är årets första träning gjord. Oj så jobbigt de var, men as roligt. Tror Carro inte riktigt gillar mig, för fan vad hon mata på mig=) Min kropp är nu helt slut, när vi gick hem kunde jag knappt lyfta benen i trapporna vid station.
Nu liggar jag i soffan å vilar upp mig för en kväll i stan med brudarna!

Årets första träning, nervös!

  1. har inte tränat på aslänge, tänk om jag dör
  2. tänk om jag inte känner ngn i laget
  3. vad har man för kläder på sig
  4. värst skulle ju vara om jag kräks

 Om jag överlever så skriver jag sen å talar om hur de gick, önska mig lycka till!


Vinkväll!

Lite vin hemma hos Jenny. Jennifer är oxå här, mkt prat blir de♥

Lön

Gillar dagar när pengarna rullar in på kontot=) Ska börja med att tanka bilen innan jobbet. Jobbar bara fem timmar idag. Sen ska jag nog in en sväng på moniques å leta upp något som man kan ha på sig i morgon. Ikväll blir de mys med brudarna=mat, vin och massa skvaller♥

hockeyfrilla!

Efter jag sluta idag, blev de en tur ut till Munga. Inta lite föda så här sista dagen innan lön, var lite rädd att soppan inte skulle räcka. Men hem kom jag och imorrn måste jag verkligen tanka. Var ut på en långpromenad med min moster efter maten. När jag kom tillbaka har jag kollat på gamla bilder sen vi var små. De e svårt att se på bilder när jag är liten om jag är kille eller tjej. Ibland måste jag fråga mamma om de e jag på kortet, en gång trodde jag de var Niklas. I mina första år fick jag ha hockeyfrilla och blåakläder, gillar fortfarande inte mamma för de!!
Om jag får en flicka ngn gång ska jag bara klä henne i rosa å med söta toffsar lr flätor. Men mamma säger att de var mordernt på den tiden med hockeyfrilla, frågan är bara varför Elin fick ha söta toffsar??


Thailand

För 6498 kr kan man flyga till Thailand 3 mars, vara där i fjorton dagar. Hur lockande är inte de?? Ngn som vill med? Får panik snart över att frysa å se all denna snö hela tiden.

Dumma bajsbil!

Idag skulle jag sova hur länge som hellst var de tänkt, vakna av mig själv. Men inte då, vaknar av ngt konstigt ljud. Lätt som en stor borrmaskin, men för mkt för att vara en borrmaskin. När jag går upp så ser jag bajsbilen utanför, de här är andra gången den väcker mig=( Inte kul att vakna upp av bajssugning inte. Men klockan var ändå tio,så jag hämta in datorn till sängen. Åh där befinner jag mig nu=)

kollar på hockey

Bara för att jag kan, för jag är ledig imorgon=)

Sola å bada!

Om allt går som jag vill så är  jag i ett varmare land v15. Hoppas vi hittar en resa snart!

Ge mig sportlov!

Att jobba tolv timmar är tungt, när passet är över är de skönt. Tills jag inser att de bara är tolv timmar och fyrtiofem minuter kvar tills jag ska vara där igen. Jag vill vara ett barn å ha sportlov!

3-0

De ser bra ut för grabbarna. Har suttit å kollat en liten stund, hann se tredje målet. Nu är de dags att dra till jobbet, hoppas de håller i sig=)

hejdå hemtelefon!

Om femton dagar har jag ingen hemtelefon lr internet längre. Måste skaffa nytt internet, de kan man ju inte leva utan. Funderar på tre's mobilabredband, ngn som har nån koll på de? Hemtelefonen kommer jag bara sakna när jag ska prata med Martina. Ingen annan ringer på den. Men nu är de bara tolv dagar kar tills jag får träffa henne♥

Älskade soffa

Efter ha jobbat en helhelg och tillbringat den lediga tiden på blåmesvägen är de skönt att vara hemma igen. Har intagit soffläge och där tänker jag stanna resten av kvällen. Nu blir de jobb från morgon till kväll två dagar, sen ledig en dag=) kortdagar torsda å freda känns skönt!

fyra avklarde

Har nu jobbat fyra timmar av mitt arbetspass som är exakt tretton timmar och femton minuter. Nu har jag tagit rast. Ska klä på mig och möta upp Lisa & Ottilia för en promenad, hoppas de inte är för kallt bara.

Packar väskan!

För tillfälligflytt till blåmsvägen i helgen. Ska jobba hela helgen, så då passar de bra med övernattning hos tjejerna. Bara å kliva upp å gå så är man på jobbet om två min. Ska hämta Ottilia om en timme på dagis. Vi ska hem å föröska koka ihop en god middag tills Lisa kommer hem. Funderar på fylld fläskfile med hasselbakpotatis. Å lite vin till de så blir de nog perfekt=) Sen blir de väl soffläge med OS. Känns skönt med en lugn jobbar helg faktiskt.


Härigt anja!

Efter att ha gjort den kraschen igår, skulle jag aldrig stå på skidor igen. Men Anja hon vågar och åkte precis hem en bronsmedalj. Vilken tjej, grymt impad av henne!!

Vill inte!

Hade ont i huvudet hela em/kvällen igår,kände mig jätte trött. Trode att lite sömn skulle hjälpa, men inte då. När jag vakna i morse känner jag fortfarande av huvudvärken+ bihålerna. Vill verkligen inte bli sjuk. Ska ut på en promenad med Jenny nu snart, hoppas friskluften gör så de släpper.

Mina ben

Har varit ute på en långpromenad nu efter jobbet, sög fint i benen. Snälla skotta snön. Ska iväg å hämta lillan nu snart.Grattis till Lisa som klara provet idag och är nu mer certiferad placeringsrådgivare=) Ikväll ska vi fira med å leta utlandsresa!

Känner mig nöjd!

Har varit ute på två promenader idag, så nu kan man ligga i soffan med gottsamvete=) Känner att de e dags att ta tag i de här nu!

Sötisen på besök!



Sitter å äter middag men en sötis. Så fort jag lägger ner gaffeln så säger hon: Emma ät mera! inte undra på att man ser ut som man gör.

Helgen

Vart utgång med småkusinerna i lördas i E-tuna. Kände mig lite smått gammal. En kille sa till mig att de var där alla mellan 18-21 år hängde, så jag hade ju bara några år för mkt=) Men man är inte äldere en man gör sig. Linnea, Anton å jag dansa lite, dom andra hängde ju bara vid baren lr vid spelbordet. Tycker lite synd om Niklas som misslyckades med sin raggingsreplik, bättre lycka nästa gång=) haha
Fick värdens skrattanfall på natten när vi låg i Johans rum, vi lär ju ha väckte hela huset.
Var lite trött igår när i skulle åka hem, grabbarna bara gnällde hela tiden om hur hungriga dom var.  Så till slut stanna Karin på donken, sen sov dom sista biten. *skönt*

Jag åkte hem till Lisa & Ottilia på allahjärtansdagmiddag, den tackar jag för♥



E-tuna

Snart kommer Niklas å hämtar mig. Ska äta lite lunch hos Karin, sen bär de av till E-tuna. Johan har fyllt så idag ska vi dit å fira han. Grabbarna ska ut ikväll, bra sugen å följa med. Men de lär väl bli ett artonårs ställe, men va fan lammkött ä väl aldrig fel;)
Nej nu är de dags å packa i den sista!

bra avslut på fredagen!

Efter ett långpass på 11.5 timmar avsluta jag kvällen hemma hos Jenny. De vart vin,ost, kex,cholkad å massa prat=ett bra avslut på fredagen=)

Älskade sol!

Har varit ute på en långpromenad i de härliga vädret. Nu bli de lite slappa i soffan. Sen: duscha-diska-laga mat-jobba-sängen. Så ser min dag ut idag!

Grattis Johan på 20-årsdagen!


Tur jag böt pass imorrn!

Jessica messa förut å fråga om jag kunde jobba kväll istället för fm. Var väldigt tveksam till de först, men sen kom jag på att då får hon ställa upp om de krisar för mig ngn gång=) Alltid bra att ha en innastående.
Men väldigt glad över mitt beslut nu, klockan är halv två å jag är inte trött. Ligger å kolla på greys å försöker bli lite trött! Hade inte varit så kul å vakna av klockan innan åtta. Nu kan jag sova så länge jag vill=)

Vi ser de snöar!

Vad händer? räcker de inte med snö nu. Jag tycker de iaf, kommer ju ta jätte lång tid för allt å smällta. Ge mig vår nu lr ännu bättre sommar. Har önskat semester veckor nu 28-32 tog jag, men chansen att man får som man vill är väl liten. Förra sommaren var jag ledig sex veckor, de var soft. Håller på jobbar in komptid nu, så kan bli en extra vecka ledig=)
Nu har vi ialf bokat tåg ner till Martina 5-7 mars, blir jag å Mickis som åker ner.
Ska bli kul, saknar henne mer en någonsin nu♥

Dags att äta lite frukost och sen ut i snövädret för en promenad.


utvilad!

Sov till halv två idag, de var skönt. Lag mig i soffa å kolla på två avsnitt a greys, men vart bara tröttare. Så bestämde mig för att gå på en promenad, de hjälpte nu är jag mkt piggare. Skulle behöva ta tag i hemmet å städa lte, men vet inte om jag orkar. Är ledig imorgon oxå så då kanske. Tror jag fortsätter med att ha en slappar tisda, såna behövs!

Trött!

Skulle vara guld värt å få ligga hemma i sängen nu. Men bara tre timmar kvar. Längtar till sommaren då är de ljust hela nätterna, skönt när man jobbar man blir inte lika trött då.


Sakerna jag fick med mig hem från stan idag!

                  
långkofta från H&M             Leggings från H&M

               
Stövlar från skopunkten, fick ett par ballerina för halva priset. Svårt att motstå=)

Vilket väder!

Har varit ute på en härlig morgonpromenad med Jenny. Mycket prat å en strålande sol.
Nu ska jag hoppa in i duschen. Ska åka in till stan en sväng å leta efter nya skor!

Hemma i Munga!

Är hemma i munga, har precis ätit lite mat. Blir nog kvar här några timmar till, så tråkigt att vara hemma själv.
Skönt å inte jobba idag, verkligen en slappar söndag. Såna behövs!

 


pigg idag!

Vakna i morse å mådde riktigt bra. Drack med måtta igår å de e så skönt dagen efter. Vart en lyckad kväll. Var hemma hos Emma innan vi drog vidare. Åtta brudar i Emmas etta, inte trångt utan bara mysigt=) Hade lite roliga disskusioner och prata gammla minnen. Tog ett tag innan vi kom iväg, fast de var en jätte kort bit å gå så var vi ändå tvungen att ha kisspause=) Framme vid heartan var de en lååångkö,men den gick skapligt fort men kallt var de. Mkt tierpare ute igår.Ingen ville ha min mobil igår så den är med hem. Strax innan två hämta vi ut jackorna för att slippa kön. Jag, fille och Mickis drog till donken å handla lite mat, de var gott i magen! Fick sällskap av sebben till Tegelbruket, skönt att slippa gå själv.Vi gina över åkern utan att ramla, de var bra gjort.

Prata med Martina i telefon i morse, gillar våra samtalstunder. Synd att vi ska bo så långt ifrån varann:(
 Men nu ska jag nog boka tåg biljetter och åka å hälsa på henne en helg i mars. Får se om Mickis oxå vill följa med, kul om man får sällskap på tåget.

Efter att ha pratat med Martina ringer telefonen igen. Jag svarar men ingen där, antar att ngn har ringt fel.
Hinner bra gå därifrån så ringer de igen.
Jag:hallå, hallå
hör hur de raslar i telefonen, antar att de e ngn sladd som är glapp. Börjar dra i dom men blir inge bättre.
Sen hör jag ngn: Hej de e Sara, hör du mig?
Jag fatta noll, jag känner ju ingen Sara.
Sen koppla jag ju att de är Sara Sjöberg=)
Försökte prata med henne ett tag, men jag hörde knappt vad hon sa. Fick gissa mig till de mesta=) De sluta med att hon sa åt mig å gå ut på fejan och la på. Men såklart så starta inte min data:( när jag kom ut var hon borta.
Men kul att du ringde bruden. Vi får göra ett nytt försök ngn dag.


.

Satan så kallt de var!

Följde med kusinerna å kolla på hockey i vegahallen. Höll på frysa ihjäl innan ens första period var över, men jag stod ut hela matchen. Försökte att inte gnälla så mkt, var ju jag som tjata till mig att få följa med. Efter matchen åkte vi till hemköp, var tvungen att köpa mjölk så vi kude dricka varm oboy. Niklas å jag är lite svaga för kladdkaka, så även en sån fick följa med hem. Johan ville inte ha, så niklas å jag trök i oss mer än halva. Vilka tjockisar vi är=)
Nu har grabbarna lämnat mig. Börjar känna mig trött, så snart blir de sängen.

Fan!

Fick besked idag att jag inte får ut ngn ny mobil på hemförsäkringen. Så vad gör jag nu?? 16 mån kvar på mitt abonnemang. Kul å betala utan att ha en telefon=( Lär ju köpe en men tror inte jag har råd att lägga ut 4000 tkr för en lika som jag hade. Får väl köpa en för ca 1500, hade ändå fått betala de på självrisken. Ngn som vet en bra billig mobil?


God morgon!

Nu har jag vaknat till liv, förflyttat mig från sängen till soffan. Funderar på att bara softa idag. Ta ett bad-middag i Munga-kanske leka med ngn kusin. Imorgon är e kommuncup, så tänker spendera dagen i Aspenhallen. Skönt å inte spela längre, roligare att kolla!



För två årsen var jag med å vann cupen! Men de där laget är tyvär splittrat nu=(
Me lycka till i morgon brudar i era nya lag!

Längtar till 07:00

Endast åtta timmar kvar att jobba den här veckan, klockan sju tar jag helg=)

gud vad de snöar idag!

Tog sovmorgon till halv elva, de var nice. Hade tänkt åkt en sväng till Gränby, skulle behöva lite nya saker. Men eftersom de snöar så mkt känns de bättre å hålla sig inomhus. Har bytt gardiner i köket nu,de var på tiden. Man bör väl inte ha röda i feburari kanske. Ska bara vara hemma å slappa nu på dan. Börjar jobba åtta ikväll. Tror jag åker å äter lite mat på blåmesvägen innan.

Brudarna på blåmes♥

Ett pass kvar!

Ska jobba natt imorgon, sen är den här veckan avklarad. Skönt med långhelg. Blir nog en lugn fredakväll. På lördan ska jag kolla på fotboll hela dagen, sen på kvällen blir de nog utgång. Ska hålla hårt i mobilen. Ska hem till Emma i gävle, pratat om de skit länge så nu är de dax=) Boka in en spontan resa till ullared idag. Endast tvåhundra kr. Åker elva på kvällen å ä hemma elva kvällen efter. Några på jobbet skulle åka å jag kunde inte motstå, hoppas på hitta nått fynd!

Pratat i en telefon som funkar=)

Haft lite kommunikaions problem. Min kära hemtelefon ville inte funka längre, så Jenny var snäll å låna mig en telefon. Nu har de skvallrats med Tina över en timme, saknar dig vännen♥ Hade glömt bort att man knappt kunde prata i min gamla mobil. Men Lisa hade en över som jag fick låna. Men de var ett botten napp. Mamma ringde på tredje försöket hörde hon vad jag sa, rätt irriterande. Fick sms å när jag ska svara så funkar inte fyrkanten=inga mellanslag. Böt tillbaka till min gamla igen, den är inte bra men dock mkt bättre än Lisas. Ringde mamma så imorgon kommer hon med en annan telefon som jag kan låna. Hoppas verkligen mitt simkort kommer snart.

Oflyt!

Igår hade jag oflyt. På dagen när jag skulle iväg med bilen gick de inte å vrida om nykeln, de gick inte å röra nått allt satt fast. Fick lite panik där ett tag men efter å haft i låsolja så funka de. Tack gud för de. Kvällen=utgång. Var hemma hos Lisa innan, beställde hem mat från nya Kina resturangen. Gott var det. Kul å bara sitta ett tjejgäng åsnacka skit och dricka vin. Tog taxi ner till stationen. Fick dela med grannarna men vart lite sne fördelning så vi var fyra i ena bilen å sex i den andra. Lite svårt att räkna kanske=) Skulle till Harrys men fick höra att de inte var nå bra där, så vi hamna på heartan som vanligt. De var roligt tills sista kvarten. Kolla på min mob 01:45, när jag skulle kolla på den nästa gång så var den borta. Så less, får panik utan mobilen. Säkert killen jag dansa med på slutet som tog den:( Hitta ingen av mina vänner, så jag börja gå mot tåget. Då ser jag syrran efter vägen, talar om att min mobil är borta å gissa vad?? Hon har inte heller ngn mobil. Fattar inte hur bådas lyckas bli stulna samma kväll. Hållt på ringt till dom och de går signaler fram, så jag trodde faktiskt att jag hade tappat den å kunde åka in till Gävle och hämta den i morgon. Men när jag testa ringa lite senare så var de ngn som prata i den, IDIOT!! Så nu har jag spärrat kortet, polisanmält och tagit kontakt med försäkringsbolaget, snacka om söndagsnöje. Hoppas för all del att de går fort att få ett nytt simkort. Har lånat ett nu, men ingen har ju mitt nr. Satt hemma i min lgh jag å syrran utan mobiler, datan ville inte starta och hemtelefonen börjar lägga av. Elin fick panik av att vara så isolerad från omvärlden så vi fick åka ut till munga, då kunde vi äntligen ringa lite samtal. Tror inte jag skulle kunna leva utan en mobil. Så om ngn försöker få tag på mig så vet ni varför jag inte svarar, mitt tillfälliga nr finns på fb. Skulle gärna ha lagt upp lite bilder sen igår, men dom är ju på mobilen=( Känns konstigt att ngn jag inte känner kan sitta å rota igenom hela min telefon med bilder och alla sms. Men förmodligen har han ju noll intresse för de. Men jag vill ha tillbaks den som den var.
Var å gratta Niklas en snabbis oxå. De var gott med lite cheescake
Nu jobbar jag, känns tungt en sån här dag.

RSS 2.0