nått lär hända snart!

Känns som jag går och går men kommer ingenstans. Måste ta reda på lite saker. Leta upp en ny lägenhet börjar ju bli väldigt aktuellt. Men känns som man inte orkar ta tag i nått och de lär ju inte vara ngn som gör de åt en heller. Så snart ska jag rycka upp mig och gå vidare....

ni är dom bästa

En dag som denna är jag så himla glad att jag har mina underbara vänner, tack för att ni finns där när jag behöver er♥

Jobbhelg:(

Idag är alla lyckliga för att de är fredag. Men inte jag för jag har en hel jobbhelg framför mig:( Känns ju rätt surt att börja jobba två idag när alla andrar gå hemåt. Men de bästa är ialf att jag ska åka till Mehede efter jobbet. Testa lite kläder till morgondagens partaj. Sista partykvällen med Martina imorgon, känns så tråkigt att du ska åka hem sen. Men vi går all in imorgon å har skit kul tycker jag:)

Lilllörda

Igår kom systrarna hit och gjorde mig sällskap. Hyrde film och köpte godis. Sen vart de soffmys.
Har haft svårt att sova nu några nätter, tankarna bara snurrar runt i mitt huvud. Så igår ställde Martina upp och sov kvar hos mig. Så i natt sov jag hur bra som hellst, kände mig trygg med henne i sängen. Men innan vi somna så "mörda" vi små djur som flög omkring i sovrummet, Martina tog tidningen å gick lös på dom:)
Imorse när vi vakna så vart de en promenad innan frukost. Sen gjorde vi oss i ordning för att åka ut till Linda, Klara och Vigor kom oxå. Åt god tacopaj och snacka massa skit:)
Dom ringde och sa att dom skulle byta min kyl idag. Så när jag kom hem så stod den nya där, ser bra mkt frächare ut nu. Men nu på kvällen upptäckte jag att alla mina nagellack är borta:( Vart lite små sur, var ju en del. Hade köpte ett nytt här om dan oxå som jag tokgilla.
Nu hoppas jag att de ska gå bra att sova själv i natt. Har vart själv nu hela kvällen och de har gått bra ialf. Blir så konstigt när man är van att ha ngn vid sig hela tiden, blir så tomt nu.

Första dagen gjord!

När klockan ringde imorse så önskade jag att jag bara drömde,men inte då den jäkeln forsatte att ringa. Så var bara att pallra sig upp, som det sved i ögonen. Sköljde ansiktet i kall vatten hur många ggr som hellst för att piggna till. Vart alldeles för lite sömn, är ju van att sova ca 9-10 timmar och i natt vart de nog bara fem.
Har placerat mig i sängen nu för att vila upp mig lite så jag orkar ut på en promenad sen.

Jobbångest!

Imorrn är de dags att böra jobba efter lite mer än sex veckors ledigt. Frågan är hur jag ska orka upp å börja åtta? Har som ställt om dygnet på semestern.
Idag var jag och Martina in till Gävle och tog reda på vår framtid. Vi får väl se om de är ngt som slår in. Känns mest att man gör de som en rolig grej. Gick på stan en sväng, köpte ett par jeans för pengar som jag inte har:(
Var ut på en långpromenad sen när vi kom hem. Sen kom Mickis hit, blev lite rester från gårdagen och massa killsnack.
Kommer kännas så tomt när Martina snart åker hem igen, vill att du stannar för alltid hos mig♥

Knytfest i Ringvallen!

Igår var de dags för årets knytkalas i Ringvallen. Starta med cykeln i Munga, första anhalt var i Ullfors hos Linda. Skojar inte om svetten rann längst kroppen när vi kom fram. Gott var de med lite svalkande dryck då. Cykla vidare till Ringelbo runt sju tiden. Där vankades de mat,dryck,bra musik och massa dans. De var en skojsig kväll!

Lite bilder från kvällen:

trötta ben

Sex promenader på tre dagar, med fyra olika personer. Nu ska allt som jag stoppat i mig i sommar gå bort.
Efter två promenader idag med bara en timmes vila så känns mina ben som stockar, hälarna ömmar och jag har skavsår.
Men de gäller att inte ge upp!

Bloggtorka

Orkar inte skriva nått,vill inte skriva nått!

RSS 2.0