:(

Min data verkar ha gett upp nu, har inte sett den levande på flera dagar. Men jag lever på hoppet, de e ju trots allt de sista som lämnar en.

Nedräkning pågår!

Ska bli strålande sol idag, jag slutar om 1,5 timme. Sen blir de hem och sova en kortids för att sedan ta mig ut till Jennys stuga. Känns som man inte kan sova bort såna här dagar.
På lördag tar jag semester, som jag längtar. Men håller tummarna för att jag kanske kan ta ledigt på lörda och gå hem redan på freda kväll! Nej nu ska jag fortsätta jobba!

Midsommarhelgen!

Kort sammanfattning av helgen!

Midsommarafton:
Ställde klockan för att åka iväg tidigt till Blåmesvägen. Tjejorna och jag tog en promenad för att plocka lite blommor till kransen. Lycades göra min finaste kran nånsin, men såklart vägra Ottilia ha den på sig. Efter massa pussar å buss åkte jag hem. Brännboll stod på schemat, med nio deltagare var de rätt jobbigt.
Kvällen var jätte roligt. Dock lite väl mkt dricka slank ner i mig, vilket resulterade i cykelvurpor. Min kropp är täckt med sår och blåmärken, AJ!

Midsommardagen:
Skulle ut till Munga och äta lunch. messa å fråga mamma om de var okej att ta med min 1 och halva. Hon ringde genast upp och undra vad jag mena. Hennes gissning var att de var ngn som var 1,50 "lång". Men de var ju Lisa & Ottilia jag tänkte på. Dom fick följa med men hon sa att de hade varit roligare om hon presentera ngn hon inte kände. Hoppas jag ngn ggn kan göra henne glad:) Efter vi varit där intog jag fosterställning och tyckte synd om mig själv. Men till slut kom jag iväg till Gudinge på förfest-vidare till lövsta- slutligen svanby-tegelbruket.


Vill inte gå in på närmare detaljer, men man lär sig av sina misstag. Så nu i helgen ska jag låta bli spriten och bara hålla mig till vinet:)

Dagen före...

Vaknade upp vid ett idag, strålande sol. Han bara vara vaken några minuter innan jenny kom in å "tjoade". Gick ut och solade med brudarna. Var på ovanligt bra morgon humör idag. Fredrik kom förbi, åkte å handlade tills imorgon. Sen åter ut i solen, låg ute till fem. Kom fin besök från E-tuna, Linnea och Julia. Vi gjorde ordnigen en god pastasallad med kyckling. Linnea kapa min lugg några milimeter så nu ser jag igen, tack för de gumman♥
Sen styrdes bilen mot heden, grymt mkt folk. Blir ju nästan rädd när de e så mkt folk, man vet aldrig vem man kan stöta på. Synd bara att dom inte vann matchen.
Avslutade kvällen i Svanby. Klädde midsommarstången och tjvstartade med lite cider:) Hoppas de kommer bli en kanon helg.
Trevlig midsommar på er!

Firat Martina!

Idag fyller Martina år, grattis gumma♥ Vi började fira in hennes födelesedag igår med lite vin. Avslutade kvällen med lite drinkar, massa snack och kollat på gammla bilder. Kom fram till att vi fortfarande ser ut som tjugo, unga å vackra:) Föstår inte hur vi två kan ha så kul bara vi. Kom inte i säng förens halv fyra och somnade väl en timme senare.
Vakna imorse av att hennes mobil ringde och pep hela tiden, många som ville gratta. Men jag lyckades somna om och vakna strax innnan elva.
Dagen har vi spenderat på söderforsbadet, årets första dopp är avklarat. Inte ofta jag badar så här tidigt. Martina hade med rabbarberkaka och vaniljsås som vi mumsade i oss:)
Nu ska jag snart åka iväg å jobba, bara sju pass kvar innan semestern. Men jobbar bara imorrn med sen ledig fyra dagar, de känns skönt!

Längtar till imorgo kvl!

De lutar åt att vi ska fira in Martinas födelsedag imorgon, hoppas på<3

Ösregn

Bara smattrar på plattorna här ute, ligger i soffan med dörren öppen och lyssnar på de härliga smattrandet. gillar egentligen inte regn,men när man är nyvaken och de är vm på tv så tycker jag regn känns himmla mysigt:)

Rik pojkvän sökes!

  • orkar inte jobba längre, gå ned i tid lr säga upp sig
  • orkar inte städa, måste ha hemhjälp
  • måste ha en stuga att sola vid
  • måste ha en bil som e hel
  • måste ha närhet så jag överlever
  • måste ha ett sommarhus i ett annat land, överlever inte en vinter till
  • massa nya saker/kläder/skor så jag inte lessnar på allt jag har
Känner du ngn som kan ge mig de här, så skicka han till mig;)

Bra dag!

Gud så skönt att inte behöva vakna av klockan imorse, jag är så mkt gladare då när jag vaknar. Martina kom över åt lite frukost med mig. Börja leta vart vi ska ta vägen i sommar på semester, ngn som har förslag? Vi ska bara vara borta nga dagar. Huvudsaken man kan sola å parta:P Vi sa att vi skulle göra massa småutflykter oxå, de säger vi varje år men de blir aldrig av. Men i år ska vi görat, för de känns som de kommer bli en toppen sommar i år. Hoppas bara på stekväder när man är ledig, vilket nästan är halva sommaren:)
Idag så fick jag äntligen prata med min saknade vän Sara på fejanchatten, var jätte längesen. Vi kom överens om att jag ska börja lira boll igen när hon kommer hem, för utan mig kommer hon ju inte få nå passningar:P Å så är hon den roligaste kompisen jag har att duscha med. Vad som hellst kan hända, ibland har vi kräftor där, lär oss vika på brösten, testar glidet och kollar vem som är hårigast (Sara vinner jämnt) Jag gillar henne för hon e den hon e, men ogillar att hon e så långt borta.
Efter jag pratat klart med Sara fick jag följa med Martina hem till hennes sommarplace i Mehede. Hon visa mig lite av den fina naturen som finns där när vi var ute på en promenad. Blev även bjuden på mat, tack för de:)
Å de jobbigaste av allt den här dagen var när jag var till Munga. Elin kläckte iden att vi ska hjälpa mina föräldrar att renovera två rum. Vi slet tapeter, tömde skåp, tog bort skåp. fick sår under naglarna av allt slit. Men de roligaste av allt är att idekläckarn befinner sig hemma i Vänge medans vi får slita. Men i helgen ska hon minsann få jobba, då tänker jag leka arbetsledare så de så:) 

15 juni

Besikta bilen idag, som väntat gick den inte igenom. Ringde pappa å berätta att han måste laga sin bil, känns bra att de inte är min när de är fel på den:P Var på sommarfest på Ottilias dagis efter jobbet. Fika god tårta och lyssna på fina sommar sånger. Dom är så duktiga:) Synd bara att de regna så vi var tvungna att vara inne.
kollar på vm för fullt men tycker de är alldeles för lite mål och för mkt tutor! Men känns tråkigt att sverige inte är med.

Rast!

Har jobbat 9-13 nu har jag ledigt fram till 15. Ligger hemma hos Lisa och kollar på fotboll. kändes ju passande att ha rast precis när de var match!

oj

Vakna nyss på soffan. Hoppas verkligen jag kan somna sen för jag börjar jobba 9:00 imorgon. Tror inte jag har jobbat en måndag förmiddag förut de här året. Ogillar att vakna av klockan och på en måndag känns de ju ännu tyngre.

vart tog de fina värdet vägen??

Vakna i morse å de regnar. Hoppas verkligen att de blir fint i morgon när Linnea tar studenten. Har hämtat min cykel på Melins idag, så nu rullar den igen. Ska bli skönt att bara kunna hoppa på cykeln.
Nu sitter jag på blåmesvägen, är hund/barnvakt, går ju bättre en vad jag trodde. Hunden gillar mig lite ialf, den ligger nu in till mig och sover.
Vad händer ikvl då?? kan nog bli en lugn hemma kvl, ska ju åka till Eskilstuna rätt tidigt imorgon. Ottilia och jag baka nyss lite chockladbollar till fredasmyset♥

Bra dag!

Veckan börja inge bra då mitt humör inte var på topp. Men de blir bara bättre å bättre, tror de kommer bli en toppen helg! Jenny och jag låg ute i solen till halv fyra, hur varmt å skönt som hellst. Sen var de dags för mig att jobba några timmar. Men nu är de färdig jobbat för den här veckan, de e nice. Efter jobbet åkte jag hem till Lisa, suttit och snacka en massa. Kom precis hem.
Imorgon ska jag äntligen träffa Ottilia igen, var alldeles för längesen nu. Saknar mitt lilla hjärta♥

Bra start på dagen...

Jenny och jag tog en timmes promenad innan frukost. Lämna in min cykel oxå på lagnig. Har precis intagit lite frukost. Snart kommer Jenny då ska vi ut i solen å steka lite:) Vill vara brunast i sommar!!

Ge mig semster nu!

Har femton arbetsdagar kvar innan jag är ledig. Men funderar starkt på att ta ngn dag till så jag får gå hem tidigare, kan vara värt de. Är riktigt less nu. Längtar till brämmen vill ligga där å steka:)

Längtar hem!

Hade en riktig depp-dag igår, men nu känns de mkt bättre. Nu vill jag bara hem till sängen och sova, men de dröjer ju några timmar:( Hoppas på vakna pigg & glad sen på dan.

Funderar...

Var jätte trött förut men nu bara snurrar tankarna i mitt huvud. Hatar att de alltid ska bli så när man borde sova. vill få slut på visa funderingar jag har!

Möhippa!

Igår var de dags för Lindas möhippa, vi hämta upp henne på jobbet. Ho vart väldigt överraskad när de stod 15 brudar på lageret på Lidel med visselpippor. sammafattning av dagen:
  • champangefrukost hemma hos Jenny
  • Klädde ut linda i en nunnedräkt och tiara.
  • hon fick måla ett porträtt av patrik
  • toboblåsglaseri,hon fick blåsa en egen skål
  • lite upp drag på stan. sålde gelehjärtan och mintsnoppar
  • åt lunch på Church Street  där hon även fick testa på deras dans
  • fortsätte med sitt säljande+ klippte kalsonglappar
  • dans på Ackes, vi alla testa på show dance. Vissa var bättre en andra:)
  • förfest i Jennifers lägenhetkvällen avslutades på heartan
Vart en lyckad möhippa, vi hade skoj hela tiden:)


studenten!

Nu var de Niklas tur att ta studenten. Var så himmla avundsjuk på honom. Jag vill oxå åka flak, dricka skumpa och skrika ut min glädje. Linnea kom hit i torsdas kväll och sov över, så glad attt träffa henne igen var så längesen. Men nästa helg är det hennes tur så då ses vi igen♥
Var ute i Munga sen på em/kväll och fira Niklas, mkt god mat och dricka. Tror visa vart fullare en andra. Vi dansa ute i trädgården och hade skoj innan grabbarna for iväg på fest.

Matat en elefant!

Idag är de cirkus i byn, men vi tog bara en titt på djuren på dan. Ottilia och jag kollade på djuren, vi matade en jätte stor elefant med gräs:) sen så tog vi å köpte glass på svanbykisoken, fick sällskap av madde, spiken och larsson. Så underbart väder idag,men ogillar dom äckliga myggen. man kan ju knappt vara ute, blir ju sönder sugen på engång. Beställde hem två klänningar idag till bröllopet, hoppas jag kan ha ngn av dem!

Haft en toppen helg!

I torsdas tog jag tåget ner till Linköping, kom ner runt nio tiden. Vart soffmys framför satc och massa prat föstås.
På fredag morgonen tog vi bussen till Norrköping för lite shopping. Hade hoppats på att hitta en klänning till bröllopet, men de gjorde jag tyvär inte. Men fick med mig lite smått å gått hem:) Innan vi skulle åka hem gick vi in på bolaget och handla lite till lördagen. När vi gå mot bussen så "smächar" de bara till och jag känner att de sticker till på benet, min systempåse gick sönderoch jag skärde sönder mina leggings å fick ett sår Tur att de bara var en faska som gick sönder.
Hem och lämna sakerna och byta lite kläder för att sen bege sig ner på stan. Vi åt jätte god mat innan vi gick på bio. Såg satc 2, vart ju alldeles kär av den. Aidan är lite av min favorit i serien och så dök han ju bara upp där:) Vill köpa hem filmen nu! vill se den igen å igen å igen!
Vi tog sovmorgon på lördan,sen intog vi en lååångfrukost framför satc. Sen vart de en vända på stan. Köpte ett par converse:) Åt supergod kul glass ute i solen. På kvällen kom Martinas studentpolare över på middag å förfest. missa bussen ner på stan så jag skjutsade martina på cykeln, men de gick bra. Dock lite jobbigare på hemvägen. Vi hamnade på en krog som hade studentbal, hej lammkött! nej där kunde vi ju inte stanna, men jag han med en styrdans med liten kille i frack. Sen parta vi loss på Harrys, där var de super!
Söndagen kan jag bara sammanfatta med trötthet, pizza, tågåkande och till slut fick jag träffa mina två tjejer som jag saknat♥


RSS 2.0