Blev inte som jag tänkt mig

fick jobba över till klockan nio idag. somna inte förens halv tio och vakna halv tre, så nu börjr jag få lite bråttom med att packa, äta, duscha och handla innan tåget går halv sex.

Onsdag 25 maj

Oj vaknade upp efter tolvtimmars sömn, sjukt hur jag kan sova så mkt nu för tiden. Fixade med lite smått på fm innan de var dags att bege sig till Slada hamn. Vi hade en liten grillkväll där med jobbarkompisarna, var jätte mysigt och fint väder. Spelade även paketspelet första gången i mitt liv. De var skoj fast jag vart lite sur, hade tre paket och när de bara var ngn minut kvar vart jag av med två:( Men vann en fin mugg ialf!
Sen bar de av till Jobbet för averka sista passet den här veckan. Ska bli skönt med lång helg. Om 12 timmar sitter jaag på ett tåg till Linköping, som jag längtar!

satc 2 snart så...

Kollade på trean tidigare ikvl när dom visade bakom kuliserna på satc 2, fick se lite smått ur filmen oxå. Längtar till på fredag när jag & Martina ska titta på den.

Idag när jag var hemma  hos mormor så stod vi på altan, hörde att de rassla i gräset lite. Till slut var jag tvungen att gå å kolla och där springer en grävling, ingen liten heller. Sjukt att den är framme i huset sådär på dan, borde dom inte vara lite rädda. Jag tyckte ialf att den såg läskig ut!

räknar ner!

  • fyra dagar kvar till lön och Linköping
  • 33 dagar kvar till midsommar
  • 23 arbetsdagar kvar till semester
  • 19 dagar kvar till fotbolls-vm
Finns lite saker att se fram emot, men mest längtar jag tills torsda då jag får träffa martina!



Lugn lördakväll!

Ligger i soffan nu å funderar på sängen. Har jobbat ikvl, sen kom Emma över å snacka lite skit. Alltid lika trevligt=) Vet inte när jag hade en lugnlörda kväll sist, känns faktist väldigt bra. Så skönt å må bra imorgon när alla andra ligger å e bakis!

Grilldags!

torsdag: Vilket underbart väder de var igår, synd bara att man sov bort halva dagen. var ner en sväng på marknaden men ottillia, jennifer och  linda. Inhadla lite godis:) avslutade med en glass på station innan vi gick hem. t kulglass för första gången i år, älskart! Lisa och jag tillbringa kvällen på altan, satt ute till tio så underbart förutom dom små äckliga djuren.

fredag: Vakna tokförkyld imorse:( men jag struntar i de och ser framemot en grillkväll med gänget. jenny och jag var å inhandla lite bubbel till kvällen, känns som att de hör sommaren lite till. ska vila en stund nu innan de är dags att åka till blåmesvägen och förbereda grillningen!

Trevlig helg!

lillörda

Idag är de lilllörda å den tillbringar jag på jobbet, har ett evighetspass idag. Men efter som de e lilllörda så ska jag mumsa lite kladdkaka senare!

Sol=)

Idag har det varit en härlig slappar dag. Legat ute och solat för fullt. Jenny kom förbi och snacka skit en stund. Sen fick jag följa med Carro, Sebben å Alf på en promenad. Jag kan nog konstatera att sebbens ben är lite längre en våra, vi hann inte riktigt med i hans tempo. Kolla på kusinerna som spelade upplandscupen, tyvär förlora dom. Men träffa Frida och Charlotte där:) Nu är jag på jobbet, såg i spegen att mitt bröst har blivit lite smått rött idag.
Nu hoppas jag på sol torsda å freda så man kan pressa lite mer.
Sov så gott!

Nyvaken

vaknade nyss, skönt att sova länge. nu är bikinin på och jag ska äta lite frukost ute:) synd bara att de inte är lika varmt idag som igår.

Inte en droppe...

I helgen ska jag vara nykter, kommer inte ens ihåg när jag hade en vit helg sist. De är inte värt att ligga halva måndan oxå för man är trött efter helgens party. Visst de e kul med krogen men blir de för ofta så blir de inte lika kul. Bästa med idag är att jag å Martina har beställt biljetter till satc 2, ska kolla på den nästa vecka när jag är nere Linköping:) Längtar tills nästa torsdag då jag far dit. den här veckan känns lite trökig då jag jobbar mest hela tiden.

torsdag (söndag)

Fredrik och jag var in till Valbo en sväng på dan. Fick med mig en klänning och ett linne hem. Om plånboken hade varit tjockare hade de kunnat blivit mer. Stanna och köpte glass, testa en ny som var super god. Vart å kolla på fotboll nu på kvällen, var väl inte den bästa matchen jag har sett om man säger så. Nu sitter jag vid datorn hemma hos Fredrik medans dom andra kollar på hockeyn, är väl dags att göra dom sällskap kanske. Känns surt att jobba fre,lör och sön när alla andra är lediga. Men på lörda får jag träffa Tina♥

tror de kommer bli en bra dag...

Börjar dagen med vakna med the voice och olle ä där idag:) sämsta med dagen är att jag ska jobba tolvtimmar, fast har varit ledig fyra dagar och ledig imorrn. Så jag överlever nog. De bästa med dagen är att jag ska hem till fredrik efter jobbet, prata igenom våra liv å äta massa godis. Tror jag behöver de just nu faktiskt:)

kan gå!

Mina ben känns bara lite tunga idag. mest ont i ljumskarna, min kropp är ine gjord för att köra ryk de första den gör. Varit ut på en timmes promenad å  benen gick nästan av sig själv. måste komma på ngn ny sport jag kan testa?

första och sista träning gjord!

Nu lägger jag skorna på hyllan för gott tror jag. De ända jag tyckte var kul var att prata med carro och milla, å duscha förstås:)

Funderar på att träna ikvl så man får tankarna på ngt annat!


Här är söta lilla Vigor som jag hälsade på idag!

korv med bröd

tredje dagen i rad nu som jag äter de, börjar bli lätt less påt. Imorgon ska jag ta mig i kragen och göra ngn annan mat. nu ska jag iväg och hälsa på klara och vigor:)

Helgen!

Fredag:
I fredas åkte jag och fredrik runt på gävles gator, spanna in vad man kan tänkas sig att bo. Har ledsnat på livet måste ha ngn förändring snart. Efter vi åkte runt i ngn timme så åkte vi förbi henke och jennifer. Dom vart rätt förvånade när vi stod där utanför. men de var kul att träffa dom, var ett tag sen sist. Innan vi skulle hem så vart de ett besök på Max,onyttigt fast himmla gott.Testa en ny glass där som var super god.

Lördag:
johan och jag åkte ut till munga och hälsade på lite,  vart kt fika:) Sen hem och klä på sig för ett besök på Heden, blåste väldigt kallt där. Men kul att kolla på lite boll och dom vann ju oxå. sen vart det förfest här hemma. Vi sa att vi skulle satsa på en riktig fylla och så blev de, var nog ingen som var särskilt nykter. innan jag ens han komma till krogen så råka jag elda upp lite hår på min kropp. ena ögonbrynet, ögonfransarna och håret vart drabbat. Luktade fan om mig och håret var svart. men mickis kamma bort de brända oh sa att jag lukta popcorn om de nu var ngn tröst. var bara hon som tyckte de, alla andra rynka på näsan. hade väldigt roligt, tiden bara sprang iväg.

söndag:
trött, tröttare, TRÖTTAST! har väl inte mått så bra idag. har legat i soffan hela dagen och ätit chips. Var iväg och kolla på lite fotboll på em. sen gjode jag i ordnig en trevlig söndagsmiddag som bestod av korv med bröd. tjejerna har varit här och hämtat sina saker. Nu ligger jag och väntar på att martina ska ringa. sen så blir de nog sängen är grymt glad över att vara ledig imorgon. ska sova skit länge!


Mår som jag förtjänar antar jag!

kan ha blivit nått glas för mkt igår ikvl, känns så i huvudet idag. Magen börjar bli hungrig men orkar inte äta, får göra de senare. Ska snart upp till Vegavallen och kolla på lite boll. satt på mig mössa för att dölja mina bränskador på håret/brynen/fransarna.

1 dag kvar...

Jobbar till halv tre imorrn sen är jag ledig fyra dagar, ska bli så himmla skönt. Funderar på att ta de lungt i helgen, kolla lite fotboll, umgås med lite vänner å bara vara.

flytta?

Sitter och kollar på lägenheter i Gävle nu. är bra sugen på att flytta efter sommaren. Hitta en fin två i Emmas grannhus,skulle ju vara skoj å bo nära henne:) vi får se hur de går ska fortsätta hålla koll!

två sprut och de e över...

Jobbar i natt igen. har typ varit nästäppt sen tio, nu ska jag kolla hur många timmar jag klarar utan att dö. värst är ju att man får ont i huvudet och blir ännu tröttare. Kan ta två sprut och de blir bra på engång men de är ju inte hälsosamt de där, ska försöka vänja mig av lite. men de är verkligen inte de lättaste, har testat förut!

Känner mig lite små trött!

Bara att veta att typ resten av Sverige sover förutom jag är jobbigt. Natten har gått jätte bra tills typ nu, slog bara till så vart jag jätte trött. Klockan är inte ens fem och det är alldeles ljust ute. Två och en halv timme kvar, de pallar jag. Sen ska jag tillbringa hela dagen i sängen:)

RSS 2.0