Gävle

Åkte in till stan med Lisa och Ottilia. Först vart de lite lekk på djungelcity, sen vidare ner på stan.
Hitta lite smått och gott:)
Har varit hemma och packat nu på kvällen, för imorrn bär de av mot Västervik!

Konstig kväll!

Igår var de sista gången vi gick på ön för de här året. De var den sämsta kvällen utav dom alla, men antar att jag får skylla mig själv.
Laddade upp hemma hos Carro med lite spel och dryck. Vart lite småberusade där. Sen kom mamma Malinen och hämta oss. Smart som jag är så lägger jag hemnyklarna kvar i bilen så jag inte ska tappa bort dem. Men de dröjer ju inte länge förens hon ringer och talar om att bilen e paj och hon inte kan hämta oss. Där vart man utan skjuts och sovplats i sin egen säng.
Hinner bara vara inne på Ön en timme innan jag e så dum och går ut, kommer aldrig in igen. Men lätt värt 180 spänn för att kolla på lite vatten. Vart lite besviken på mig själv när jag vakna imorse och kom på mitt misstag:(
När klockan närma sig två så gick jag upp till parkeringen, jakten på skjuts och sovplats börjar här!
De slutar med att gäng killar är snälla och låter mig och Mickis åka baklucka hem. Inte nog med de så var en av killarna tvungna att ligga där oxå, väligt trångt men mysigt. Bra mkt bättre en att sova kvar på ön.
En var snäll och lät mig sova där. De var sista ön för min del de här året, hoppas på fler roliga kvällar där nästa år!

Kung på Tennis!

Idag vart de tennis igen. Tog med brudarna Harrå oxå. Martina brilljera i början och vann två raka, men sen så kom jag igen.
Slutresultatet vart så här:
Lisa:0
Martina:2
Jag: 3
så nu blir de till att fira segern i kväll:)

Vart e solen??

Nu har jag lessnat helt på de här vädret. Den färgen man hade fått e ju snart borta:( Gjort lite nödvändiga sysslor idag, städat lite-tvättat bilen-hälsat på farfar.
Kvällen tillbringas på blåmes. Drack varm oboy för andra dagen i rad, man kan ju nästan tro att de är höst.
Känner mig lit halv risig, halsen är inte riktigt med mig, men hoppas de inte bli värre för imorrn e de party igen:)
Morgondagen ser ut så här:
Fint väder=bad
dåligt väder= tennis
Och sen e de vi å spritflaskan igen, sista gången vi ska till ön.
All in??

Lite små sliten!

Var till Öregrund i fredas med några tjejer. Åt god mat under våra filtar, för satan så kallt de var. Gick vidare till Terassen, satt precis vid tru baduren så vi kunde önska låtar. Några äckliga gubbar satt å flörta med oss, tycker såna är läskiga jag. Efter att ha frysit stora delar av kvällen var de dags att värma sig en stund på hummels dansgolv. När vi stod i toakön spana vi in alla killars skor som gick förbi,visa vet man ju inte riktigt hur dom tänkte när dom klädde på sig. Vart en sväng förbi Karlholm på vägen hem, fick träffa Emma och Charlottes killkomisar.
Åkte och titta på fotbollscup ute i Vendel. Men tyckte de var lite tråkiga lag som spelade. Låg mest på filten och letade chafför till kvällen. Nu var de dags att åka till Öregrund och gå in för att hitta sovplats på roslagsloppet. Jakten på boende pågår. Men ingen ville ju köra oss, deppade ihop lite när jag kom hem. Så plötsligt bara plingar de till och allt är löst, sånt gillar vi. Samlades hos mig innan, hade bestämt att de var all in som gällde. De var jag, Emma, Lisa och Charlotte som skulle iväg på jakt. Carro och Soffan kom förbi och drack med oss lite innan.
Hur vi sjukade oss i bilen dit, stackars Jessica. Var väldigt roligt att kolla på alla bilder idag:)
In på terassen en sväng för att ta en drink innan de var dags att svänga våra lurviga.
När vi väl skulle in på hummel var toppen nådd, de bara snurra i huvudet. Men kul hade vi. Lisa stakarn drog en liten åktur i trappen.
Sen kom Lottas mamma och hämta oss, hem åkte vi utan nå napp:( jakten fortsätter...
Bjuder på lite bilder:)

Tennis

Idag har jag och Martina testat på att spela tennis. Första gången i mitt liv. Gick rätt bra när vi fick in snitsen. Körde match med 6 set, först till tio. Gissa vem som vann alla?:) Martina sa att hon lät mig vinna bara för jag inte skulle bli sur, men de tror jag inte på:)

Trotsa vädret!

Idag ville vi verkligen bada, så vi åkte till Marma trots alla moln. Fast man knappt såg solen så var de ju ändå varmt. Tills de börja regnstänka, men vi satt kvar och spela kort. Men efter ett tag vart de mer regn, då var de bara att packa ihop och inse att de inte blev nå bad idag. Emma och Malin följde med hem hit, så åt vi upp våran matsäck. Satt och snacka lite och kolla på kort.
Så säger jag till Emma: imorgon har jag namnsta, då tycker jag du kan bjuda mig på mat. Hon svara med att hon oxå har namnsdag snart, den 23. Då börja vi skratta och insåg att de e ju samma dag, vi heter ju lika:) Inte så värst smarta vi lr!
Nu är lägenheten ren igen. Ska göra mig i ordning för att åka till Munga, sen vidare till Vänge och hälsa på syrran.

20 juli

Vakna upp igår och upptäckte att de var glass och vatten på köksgolvet, min frys är paj. Så Martina och jag fick städa och tömma frysen. Man blir så less när sånt händer. När vi var klara tog vi bilen till valbo. Jakten efter kvällen outfit, efter ett tags letande hittade vi en varsin klänning.
Hemma och fixa i ordning sig för ännu en kväll i Hedesunda. Fredrik & Lisa kom och hämta oss, åkte på förfest där. Vi satsa på att gå in lite hårdare den här kvällen, så spritflaskan åkte fram. Vart "lagom" berusade, hehe alkolås på mobilen på borde ju finnas.




Lagade i ordning lite mat när vi kom hem. Lyckades ha sönder glasskivan i kylen oxå, inte min dag igår. Knakades de på dörren och in kommer Larsson & Rasmus. Satt och drack, snacka lite skit med grabbarna. Men när klockan börja närma sig halv fem var vi lite småtrötta,så då kasta vi ut dem:)


Måndag

Vaknade upp innan klockan idag, de ni. Packade för en dag på stranden,men lite väl blåsigt för min del. Hade ju Lisa & Ottilia med mig idag, så då fick man nöja sig med rullsand. Fanns väl mest pappor å småkillar, vart var alla snyggingar? Hoppas vädret vänder och blir fint igen, de här funkar inte.

På kvällen samlades vi tjejor på blåmesvägen,hade tacos & vinkväll. Hur kul som hellst och bara sitta och snacka gamla minnen. Lisas manliga granne ville gärna vara med, han sa att vi bara skulle prata på fast han hörde.Lite små nyfiken tror jag. Då drog jag till med att jag hade skavsår i vaginan efter en jobbig helg. Då skratta han mest, men när jag sa att de var ett riktigt äckligt köttsår,försvann han in igen. Man vet hur man kan skrämma iväg killar,haha! Sen kunde vi fortsätta snacket... Tack för en trevlig kväll!


torsda-sönda

I torsdags morse bar de iväg ut på älven till Lisas familjs stuga. Sola och bada hela dagen. Grilla, drack vin på kvällen. Var jätte mysigt där ute, så lugnt och skönt. Sov kvar där. Så fredagen tillbringades oxå på bryggan.
Men känns som jag inte blir nå brunare längre, men de e ju ändå skönt att steka lite.

På kvällen stod Öregrund på schemat. Ladda upp hemma med lite vin med grannen. När Mickis och jag skulle äta var dom snälla och grilla våran korv:) Sen kom Emma och Charlotte och hämta oss, så drog vi vidare mot havet. Lite smått rädd när jag åker med Emma, hon skriker och tok bromsar så fort hon ser ett djur. Man blir ju livrädd av skriket. Satt på Terassen, jätte mysigt med trubadur. Hade tänkt dansa sista timmen på hummel, men när vi kom fem över ett var de för sent:( sista insläpp var tydligen ett. Men vi gick tillbaka och där var de skoj. Åt lite mat på klipporna innan bilen gick mot tierp igen.



Satt å "sjuka" oss på vägen dit










Nattmat från gatukisoken som ej hade korv. konstig kiosk



Mickis får stå för kvällens sista bild, hemma i min säng


Mådde bra när jag vakna men lite små trött. Jenny, Martina,Mickis och jag åkte till untra och bada. Var inte så fint väder så jag bada inte. Men mysigt att ligga och snacka skit med brudarna. Kvällen var lite oplanerad med olika bud. Var sugna på Öregrund igen men ingen som vill följa med oss. Så de slutade med att dom andra två åkte in på krogen och jag satt hemma och drack med några. Var verkligen inge sugen på krogen. Idag är jag astrött, kommer nog bli en tidig kväll. Har skvallrats och skrattas en hel del på blåmess idag:)



Brudarna från igår som jag förfesta med innan vi skiljdes åt

Vart ett väldigt långt inlägg, måste bli duktigare på att uppdatare!


Så himla skönt!

Vakna strax innan tio idag och kände mig förvånadvärts pigg efter gårdagen. Lisa kom förbi och lämnade Ottilia, sen tog hon min bil till besiktningen. Vart så himla glad när den gick igenom:) Sen åkte vi till Marma och badade. Jag bara älskar denna värme, hoppas den aldrig tar slut. Vart ute i Munga en sväng på kvällen, hälsa på Mamma, Mormor & Morfar.





Ön

Först låg vi på brämmen och stekte hela dagen:) sen vart de lite små bråttom att göra sig i ordning för att åka på förfest i Hedesunda. Förfesten låg jätte nära dansen så de var soft. Satt mest och prata en massa med folk, men de vart lite dans innan hemgång.











Mickis har en fajt med myggen!

 







Avslutar kvällen med lite pickninc i sängen!



Åland

Drog en sväng till Åland i dag. Åt god mat och handla hem lite akohol:)



I bussen, kollar in utbudet i taxfreen














Har haft en super mysig dag med mina tjejor♥

Bröllop



Var hemma hos mig innan och gjorde oss fina.



Nu är dom snart man och hustru.




Lisa sjunger.





Festen hölls i en lada, jätte mysigt!



Jätte finn och god tårta:)



Vi visa upp dansen vi lärde oss på möhippan:)




Klockan är nog närmare fyra, alla lite små slitna.

var en sjukt rolig dag/natt!





Brämmen

Åter igen var de dags att ställa klockan för en dag på stranden. Men innan vi kunde bege oss iväg så lämna jag in min bil för lagning,en vecka på mig nu att besikta om den. Dags att börja fjäska för pappa:)
Martina hämta upp mig för att åka vidare till brämmen, där vi mötte upp Mickis, Maria och Mia. Lekte lite med bollen i vattnet, gick på en spaningstur utan nå vidare resultat. Men bäst av allt var att tjejerna hade med sig cupcakesen sen igår. Snart är de väl dags att gå på diet, annars rullar man väl snart fram i de här tempot man trycker i sig. Efter sju timmar på stranden gav vi upp. Åkte till verkstan och hämta bilen. Dom hade tappat bort min lapp så kunde inte betala, de var ju bra tills hon sa att jag får komma tillbaka imorgon. Bara att hålla tummarna så inte alla semester pengar försvinner.



Mia & Mickis

Ännu en härlig sommar dag!

Vakna upp på blåmesvägen imorse, massa gos å mys med lillan innan vi gick upp. Packa och gjorde oss i ordning för en bad dag.  Hämta upp Martina sen vart de bad i Marma hela dagen. Hem å duscha för att bege sig ut till Maria för att göra naglar. Vart en trevlig kväll då vi var ett brudgäng som skvallrades. Tog en pause och fikade goda bullar och cupcakes. Lär nog åka dit igen för de var väldigt trevligt. Nu ska jag starx gå och sova, för i
morgon väntas en dag på stranden:)




Öregrund/Gräsö

Tredje dagen på semestern och man vaknar av klockan. Börjar bli jobbigt nu men man vill ju få så många soltimmar som möjligt. Emma och Charlotte kom å hämta oss halv nio imorse, plocka upp Malin med. Sen gick bilen mot Öregrund, där vi var tvungen att byta körare, då Emma inte vågar köra på färjan. Åkte ut till Gräsös camping, där vi låg till fem. Var lite molningt och kyligt första timmarna, men dom sov vi mest bort:) vart ett dopp i havet med fast de var sjukt kallt. Innan vi begav oss hem igen, stanna vi till i Öregrund och köpte glass. Roliga var när vi skulle gå och handla glass upptäcker Emma att dörren står helt öppen på bilen.Vi hade nog allt lite bråttom till glassen:) Har varit en toppen dag!

Tredje dagen på semestern och man vaknar av klockan. Börjar bli jobbigt nu men man vill ju få så många soltimmar som möjligt. Emma och Charlotte kom å hämta oss halv nio imorse, plocka upp Malin med. Sen gick bilen mot Öregrund, där vi var tvungen att byta körare, då Emma inte vågar köra på färjan. Åkte ut till Gräsös camping, där vi låg till fem. Var lite molningt och kyligt första timmarna, men dom sov vi mest bort:) vart ett dopp i havet med fast de var sjukt kallt. Innan vi begav oss hem igen, stanna vi till i Öregrund och köpte glass. Roliga var när vi skulle gå och handla glass upptäcker Emma att dörren står helt öppen på bilen.Vi hade nog allt lite bråttom till glassen:) Har varit en toppen dag!




'












Bildbomb från förra veckan!


tillbringa måndag & tisdagen ute i jennys stuga






påväg hem första dagen


Badbrudarna




påväg in mot gävle




Bergrenska









påväg mot tåget


målining av lindas & partiks nya hus.finns ingen bild på mig men jag lovar er jag måla oxå!




Grillmästarn, bjöds på god mat oxå efter allt slit!

jippi!

Min data har nu startat efter en veckas semester. så nu kan jag ladda upp lite bilder från den tiden:)

Underbart!

Har haft en toppen dag/kväll/natt med mina vänner. Var så bra så vi jämnförde de med julafton. Vad är bäst tycker ni? Julafton-evig väntan efter paketen lr brämmen-grillning-vin-bergrenska-heartan-mat-tåg hem?  Jag vet faktiskt inte vad som är bäst, men jag älskar ialf solen mer än snön!

SEMESTER!!

Nu har jag firat in semestern med lite altanhäng på blåmesväegn. Blev några glas rött å massa snack:) Cykla hem tidigt för imorgon väntas en dag på brämmen. Första semester dagen å jag har ställt klockan på 08:20 de ni, bara för lite sol. Sen på kvällen fortsätter firandet av semestern på nå mysigt ställe inne i stan. Bäst att sova nu så man är pigg imorgon:)

1 dag kvar!

Imorgon jobbar jag sista dagen. Sen är jag ledig i sex veckor, så jäkla nice de ska bli!

RSS 2.0