Vill inte jobba i natt!

Har nu fått träffat Martina i flera dagar, me like=) I söndas åkte jag till Valbo med systrarna Malinen och mamma Malinen. Hitta en klänning och ett par leggings.
På kvällen vart de god mat med efterrätt å mys i soffan. Kollade på film. Martina gjorde mig sällskap i sängen och sov över.
Måndag började på bästa möjliga sätt. Vi baka scones till frukost. Sen bar de iväg till skogen för lite svamp-plockning, tro de lr ej men vi hitta massa svamp. Men mindre kul vart de å rensa den. Tog en pause i rensandet och åkte iväg på träning. Fortsatte sen när jag kom hem. Kände huvudvärken komma och palla inte rensa allt. Gick och lag mig och hoppades på att den skulle vara borta i morse när jag vakna.
Men icke, huvudet känns ännu tyngre idag. Palla ialf iväg mig till Mehede för en promenad och lunch med Martina. Efter de var jag helt slut, så vi lag oss i soffan och kolla på satc, slumra till lite.
Nu har jag legat i sängen mellan fem-sju, känns verkligen tungt att åka å jobba snart. Vill INTE! Men men man överlever säkert de med, ska stanna och köpa nässpray och ipren påvägen dit.

Underbara helg!

Igår när jag slutade jobba kom Niklas och Linnea över. Vi åkte och köpte "lite" godis, som bara kostade 109kr.
Har nog aldrig handlat så mkt förut. Men är bra mkt kvar idag kan jag säga. Linnea sov kvar, så vart massa prat å mys.
Jobba 9-14 idag,sen ut till Heden för att kolla på fotboll med Klara. Sista matchen för i år och dom vann. Känns att de e höst nu, mina fötter var isbitar andra halvlek.
Nu sitter jag och väntar på Fredrik, vi ska iväg å äta på Brorsans. Sen blir de soffhäng på blåmesvägen och lite nyårs planering.
Och i morgon får jag äntligen träffa Martina=)

RSS 2.0