En bra dag!

Vaknade till liv runt halv tio imorse. Gjorde mig redo för en dag i stan. Hämtade upp Mickis som gjorde mig sällskap. Gick runt i Gävle och lite saker fick jag med mig hem. Åkte runt och kollade vad jag kanske kan bo nästa år:)
Innan de var dags för mathandling tog vi en pause hemma hos Emma. Vart massa prat, önskar vi sågs oftare för vi har så mkt att prata om. Så efter lite vila for vi iväg till Maxi. Så nu har jag fyllt upp mina tomrum här hemma. Hade dock velat fyllt upp garderoben mer, men vill inte bli pank på engång. När jag kom hem var jag lagom hungrig och trött. Men när jag hämtade in posten vart jag jätte glad. Där låg en uppmuntrande present från bästaste Martina♥
Nu är det inte många dagar kvar tills jag får träffa henne. Å har jag tur så får jag även träffa min käraste kusin Linnea i helgen. Känns som de kommer bli en bra vecka...

Aj!

Gud så träningsvärk jag har idag. Värst är nog rumpan å låren. Ska försöka mig ut på en liten promenad, så jag mjuknar upp lite. Ska jobba lång pass idag, sen bara torsdag kvar att jobba. Sen är jag ledig i FEM dagar, gud så skönt de ska bli:)

Behöver en förändring!

Nu har jag lessnat på de här. Känns som jag bara jobbar och sover. Tre dagar nästa vecka sen e de dags för fem dagars ledighet. Ska bli så himla skönt. Måste skaffa en ny mobil snart, funkar inte att ha två. Just nu har jag ett nummer och teleon å messar ifrån och en annan som jag kan prata i. De är en för mkt.
Sen ska jag verkligen ta tag i lägenhets jakten, bra less på att bo här nu.
Frågan är om man ska flytta själv lr om man ska flytta ihop med en vän? De ända jag vet just nu är att jag vill ha en förändring...

Less

Känns som allt är skit just nu. Igår pajja min mobil oxå, kommer säkert inte få ut ngt på garantin.
Ge mig pengar-semester-sommar! allt är så mkt roligare om man har de!
Nu tycker jag de e dags för vinden att vända...

Helgen har tillbringas med mina nära å kära

I fredas var de tjejmidda hos Jennifer i Gävle. Hon bjöd på god tacogratäng med tillbehör, mums:) Snacka massa skit å drack lite vin. Kul att träffa alla tjejer, inte så ofta som vi ses allihop. Några gick ut på krogen, men jag kände för att stanna kvar. Kom väl hem runt halv tre tiden. Tack för en rolig kväll!
På lördan vart de kalas i Vänge för Elin och mamma.
Igår var de en lugn å skön sönda. Så skönt att vakna pigg. Var på blåmesvägen och hälsa på tjejorna. Sen cykla vi vidare till vegavallen och kolla på lite fotboll. På kvällen var Mickis och jag iväg på pump, känns lite i kroppen idag. Kolla på film och dippa grönsaker efter. Skönt med ett nyttigt avslut på helgen.

Snart helg!

Har jobbat rätt mkt på sistonde, så längtar verkligen till helgen nu. Tror de kommer bli en toppen helg. Tjejfest hos Jennifer imorgon och födelsedagsfest för mamma å syrran på lördag. Nästa vecka blir de massa jobb igen, men veckan efter de blir de bara två dagar. Som jag längtar efter den veckan. Men de bästa med att jobba mkt är att man inte hinner fundera så mkt!

Vilken måndag!

Idag har varit en väldans skön dag. Vaknade halv elva, klev ur sängen halv ett. Frukost efter ett, lite vila på de. Tvätta två maskiner tvätt. Iväg till vegavallen, sprang 2,5 i snigelfart. Usch så otränad jag är. Vila lite i soffan efter att kroppen var helt slut. Då messa mickis om att vi skulle träna på aktivera ikvl, hade jag helt förtängt:) Så efter lite mat i magen hämtade hon upp mig. Så nu har jag gjort mitt första pump pass, var roligare än vad jag trodde. Kan nog bli fler ggr. En väldigt slapp men nyttig måndag. Nu är de bara en sak som saknas för att de skulle kännas som en super bra start på veckan, men de lär ju inte hända. Frågan är om man kan gå i morgon. Nu ska jag ialf hoppa in i duschen, för om en timme kallar jobbet på mig.

Nattens mörker

När man kollar ut så är de alldels svart, vetenskapen om att dom flesta sover är jobbig. Men om sex timmar är det min tur att krypa till sängs. När jag sitter här och känner mig som tröttast så plingar det till i telefonen. Martina ringer och underhåller mig i natt igen. Blir genast mkt piggare:)
Om fyra veckor hoppas jag på att få träffa henne, om inte så åker vi ner v41.
Saknar dig här hemma vännen♥

Sms

Blir galen på de här med sms, inte bara jag utan mina vänner med. Hur länge ska man behöva vänta innan man får ett svar? väntar killar extra länge med att svara för dom vill göra oss oroliga? vet inte hur många ggr vi vänner pratar med varandra och är oroliga för att vi inte får ngt svar. Men till slut så piper de ju alltid till, för dom skulle ju bara våga att strunta i att svara. 99% av alla ggr så kommer de ju ett svar tillslut. Har de dröjt länge så kommer oftast en dålig bortförklaring, som man försöker övertala sig själv att den stämmer. Ngn som känner igen sig i de här problemet??
Undra om det var lättare förr när de inte fanns ngn mobil, då var man ju tvungen att ringa om man vill ha kontakt med personen. Å då får man ju svaren direkt ist för att vänta flera timmar.
Jag tror killarna inte fattar vad dom håller på med lr så vill dom bara göra oss orolia!

RSS 2.0