Påsk snart!

Men vad ska man göra då? känns som alla jobbar lr åker bort. De här är inte bra. Lite smått sugen på Gäve en kväll ngn mer som är sugen??


Vart är Olle??

Varann onsda har jag möte halv tio. Brukar alltid fixa mig å sen sätta mig framför tv och äta frukost. Kollar på vakna med the voice, varje onsda brukar Olle vara där. Men vart är han idag?? nu blev jag besviken. tycker om att skratta åt folks konstiga frågor så här på morgonen.

Så var tisdagen över!

Haft fullt upp idag! Vakna runt nio. Åt lite frukost å sen ut på en promenad. Halv tolv kom Mickis hit. Hon har tagit bort min "bruna" fläck bak i håret, vart lite ljusare, klippte lite oxå. Vart massa prat om killar oxå, känns som vi klarar oss bra som singlar ett tag till. Eller hur??:) Tack så mkt Mickis!
Skulle egentligen varit ledig idag, men dom ringde imorse å fråga om jag ville jobba extra. De tackar man ju inte nej till direkt. Pengar är ju alltid åtgång på så dom behövs:) Nu ska jag försöka bli lite trött så jag kommer i säng tidigt, imorrn lär jag ställa klockan börjar jobba halv tio. Ogillar att vakna av klockan men de e sånt man får ta ibland!

Måndag!

Så himla sköt å vara ledig idag, klev ur sängen vid tio. Tog en dusch, åt frukost och gjorde mig klar för att åka till Valbo. Är verkligen hur lungt som hellst på vardagarna, så skönt att bara gå runt å strosa i affärerna. Fick med mig en jeansjacka, en bh, en tröja, en kofta och ett par solglasögon hem. Vill ha lite nytt tills vi åker. Börjar närma sig nu:)
Stanna på Ica Maxi påvägen hem, handla massa mat. Så nu ska jag klara mig ett bra tag till. Den här ledigheten har gått så fort, bara en dag kvar nu. Imorrn kommer Mickis hit å ska frächa till mitt hår lite! Men tänker inte klippa mkt, vill för nu vill jag försöka få långt hår.

Söndag!

Vakna till liv runt halv tolv. Gjorde ordning frukost till mig å Lisa. Nu sitter vi soffan å bara slappar, så skönt med en ledig söndag!

Lön!!

Tok gillar när lönen rullar in på kontot. Har gått nu i veckan längtat och planerat vad jag ska köpa. För när man får lön så måste man ju bara till affären å börja spendera den. Lag nyss undan lite pengar till resan. Men nu funderar jag på att ta mig ner på köpingen. Första stopp blir systembolaget, ska fylla på förrådet så de räcker nga helger=) Sen blir de nog en vända på moniques oxå, hitta ett par byxor där förra veckan så hoppas verkligen att dom ligger kvar och väntar på mig. Men funderar på att åka till stan ngn dag, vill handla lite nytt tills vi åker:) Mat lär jag handla oxå väldigt tomt i kyl å frys.
Jobba fem timmar ikvl sen är jag ledig i fyra dagar!!


God morgon!

Har varit jätte trött nu i några dagar. Ska jobba natt i dag, så försökte hålla mig vaken lite längre igår. De gick ju inge bra, sluta med att jag vakna i soffan halv sex lite lagom ont i nacken. Jag ska försöka sova på em så jag klarar av natten. Inget planerat idag, men ska nog tillbringa lite tid ute i solen.

19 dagar kvar

Kan dom bara gå fort, vill inte frysa längre!

Ledig måndag!

Älskar att vara ledig på måndagar! När alla andra har jobbångest på söndan, njuter jag som mest. Klev ur sängen runt tio idag=)
Idag har jag varit rätt effektiv på förmiddan. Städa lägenheten, tvättat en massa, tagit fram sommarkläder till resan.
Efter jag vart klar med allt gick jag ut på en promenad med Jenny, skönt å få prata av sig.
Åkte och hämta Ottilia på dagis vid tre. Vi var ute en stund när vi kom hem, gjorde en snögubbe och snölyckta.
Gjorde ordning middag tills Lisa kom hem, vart kyckliggryta och ris. Onyttiga som vi är så slängde vi ihop en kladdkaka, så gott. Fast nu har jag lite smått ont i magen, man äter alltid för mkt.

       

20 dagar kvar

Om tjugo dagar åker vi, som jag längtar=) idag ska jag börja leta upp sommarkläderna. Är de ngn som känner sig sugen på att köra oss till Arlanda?? ska vara där runt 05:00 en södag morgon!

21 mars

Vart en lyckad kväll i fredas. Satt hemma hos Emma innan vi gick vidare ut. Vart en massa skratt! Efter krogen vart de en vända till Max. Emma mådde nog lite smått illa när vi åkte där ifrån, trodde verkligen hon skulle spy när hon satt å höll för munnen.
              
Lite bilder från fredagen!

Vakna till liv vid halv elva på lördan, mådde riktigt bra. Lisa & Ottilia kom hit vart lite bus och lunch. Sen körde dom mig till jobbet. Gick bättre en jag hade trott å jobba, var super pigg. Efter jobbet gick jag till blåmesvägen, vart en lugn lördag kväll i soffan. Sov kvar där, vakna halv sju i morse när Tillan hade hittat in  mitt rum. Hej hej hej, orka inte svara när hon stod vid min säng så jag låsades sova, sen kom Lisa å tog bort henne. Somna om å gick upp åtta. Vart lite mys innan de var dags för jobbet igen. Nu har jag precis kommit hem, ska tillbriga kvällen i soffan=)


Party!

Ikväll blir de utgång=) Har precis varit till moniques å köpte en top, tror de får bli den ikvl. Ska hem till Emma innan och "grunda" lite. De är helgen före lön, säkert lite folk på krogen. Men jag tror att de är ikvl alla rika killar är ute, får se om man hittar nått att sätta tänderna i:P

Trött

Gud så trött jag är. Var jätte trött när jag kom hem från jobbet. Lag mig å vila en stund framför datan. Sen ringde Jennifer å de var dags att palla sig iväg på en promenad. Skönt när man väl kommer iväg och kul med en pratstund. Tänker tillbringa den här kvällen i soffan. Men börjar bli lite hungrig, kan ngn komma å laga lite mat till mig??
Imorgon lutar de åt krogen, gäller att bränna dom sista kronorna=)

Resan bokad!

11 april drar vi mot värmen:)

God morgon!

Sitter å äter frukost och kollar på vakna med the voice. Fråga Olle är där, alltid roligt att höra på dumma frågor. Hej Olle: Är de onormalt att suga av sig själv?? vem klarar av de? lär vara rätt vig=) Jaja bra start på dagen!

tålamod sökes!!

Blir tokig på mig själv, varför har jag inge tålamod?? Skulle sy upp mina nya gardiner idag, vilket inte gick så bra. Förstår mig inte på symaskinen, den funkar inte som jag vill. Råka klippa av gardinerna för mkt, vilket reultera i att dom blev förkorta för att sy upp. De sluta med att jag fick stryka på sån där klisterremsa från ikea. Nu sitter dom ialf uppe, förmodligen snea. Hoppas verkligen jag hittar en händig kille med massa tålamod, som kan fixa allt jag ínte har tålamod till! 

Efter gardinuppsättningen åkte jag ut till Ullfors å träffa Linda och barnen. Det var roligt var jätte längesen jag träffa henne. Barnen hade blivit jätte stora sen sist jag träffa dom.

Efter det åkte jag vidare till Munga för att äta lite mat. Mamma å jag gick på en promenad efter maten. Vart två promenader för mig idag, känns bra. Stanna hos Karin å fika och prata lite. När jag kom hem igen berätta mamma att Elin ska åka till Israel å jobba i tre veckor. Gud så rolig för henne å komma iväg och testa nå nytt. Hon åker antligen på torsda lr freda, så hinner inte träffa henne innan. Men de där kommer hon fixa utmärkt=) 

Nu ska jag snart gå å sova för imorgon är de dags å börja jobba igen. Så god natt på er!

tråkigt!

Nu har jag ledsnat på att vara hemma själv. Rastlös! Inte ens datorn är rolig längre. Finns förmodligen hur mkt som hellst att göra i lgh men orkar inte ta tag i nått. Ngn som vill göra å roligt??

Är nöjd med mina nya lampor!






Nu är lamporna på plats! Får se om jag har ork imorgon å sy upp gardinerna. Sen lär man väl tvätta fönstren innan man hänger upp dom nya. Men kul när de e färdigt, blir lite vårsnyggt i fönstren:)

Nu har de vänt!

Inte spytt sen halv fyra igår, så nu har de vänt. Känner mig fortfarande slut i kroppen, men ändå piggare. Ska ha en lugn fixardag här hemma. Köpte ju massa nya saker till lägenheten när jag var i Ullared, så dom skulle jag vilja få upp idag. Men ska vila ett tag till och verkligen känna efter så kroppen orkar.

Äckligt!

När man för engångskull är nykter en lördag och har massa planer för söndagen. Jo då vaknar man på natten å mår skit illa. Somna om, men när jag vakna nästa gång var de kört. Hej magsjuka! Mamma har nyss varit här med lite drickbarat, men jag åt en kladdkaksmuffins i morse utan att spy. Tror man blir friskare fortare om man äter, de gör så ont att spygalla oxå. Därför äter jag hellre. Men tror jag har feber oxå:( Jaja bara gilla läget, har sjukskrivit mig i natt!

Konstigt!

Föstår mig inte riktigt på hur kroppen funkar. Man har varit så less på snön å vinterets mörker, nu börjar de bli vår å mkt ljusare å vad händer? Jo jag blir ännu tröttare, den här veckan har jag varit skit trött på kvällarna. När man kan sova länge vaknar man tidigt av solen och värmen i sitt sovrum. Är de menningen att man ska gå upp tidigt å vara vaken dom ljusa timmarna och sen lägga sig tidigt??
Ikväll bär de av till Ullared med några jobbarkompisar. Vi åker elva ikväll, så de blir till att sova på en buss i natt. Ska handla imorgon mellan 7-15 sen en lång bussresa hem igen. Frågan är om de e värt de?? De visar sig, behöver ialf lite nya saker till hemmet. Har laddat upp med godis, tidningar å gott dricka! Så man överlever resan, tur man har fejan i mobilen fall man får tråkigt:p

Behöver en kompis!

Som drar med mig ut på en långpromenad. Är så tråkigt att gå själv. Men senast elva lär jag lämna soffan å klä på mig å gå ut, gäller att sätta en tid annars kan man ju bli liggandes hela dagen.


sol!

Idag skulle jag vilja vara ledig å sitta ute i solen, hellst i fjällen. Men Johan å Niklas är ju s elaka å vägra ta med mig:( Får nöja mig med en promenad på rasten idag, för snart börjar jag jobba.
Skulle vara kul å åka skriskor med laget i kväll, men blir så sressigt får se om jag åker upp å kollar en sväng!

Dags snart?

Vill boka resa nu. så man vet att de verkligen blir av. Men om allt går som planerat så är jag i ett varmare land om en månad:)

pusskalas!

Var å hälsa på tjejerna på blåmesvägen på em, dom bjöd på nybakat. Bär runt på Ottilia när hon plötsligt tar tag om mina kinder med sina händer å börja pussa mig. Fick massa pussar, så himla söt♥ Tur de finns ngn som vill pussas med mig ialf!


liggsår?

Kommer väl få liggsår efter den här dagen. Har legat i soffan nästan hela dan. Tog ett ryck å diska, tvätta å en snabb dammsugning,sen återvände jag till soffan igen. Mina bästa kompisar idag är trocaderon å datan, utan dem hade jag inte överlevt dagen.
Skönt att vara ledig imorgon, då ska jag verkligen sova ut!

Slappar i soffan efter en härlig helg!

Den här helgen har verkligen varit toppen. I fredas kom brudarna hit, vi laga fläskfile, pommes å bea och så blev de en kladdis till efterrätt. Kollade gammla bilder å prata minnen. Gud vad konstiga vi såg ut på vissa bilder, både frisyrer å kläder kunde man ju undra över hur vi tänkte. Brudrana försvann en efter en, men jag Tina å Mickis höll ut till tre. Gud vilka samtalsämnen vi hade. Ska bli kul och se hur våra liv ser ut om ett år, om de har hänt ngt lr om vi sitter å har samma funderingar om framtiden då. Var så himla kul å träffa Martina igen, vill att de ska bli sommar så du är här hela tiden.

Lisa & Ottilia sov här den natten, vilket resulterade i lite sömn för min del. Är inte van att få sparkar i ryggen lr smekningar i ansiktet nä jag sover, men de e mysigt. Men efter ha somnat typ halv fyra så var jag inte så pigg när lillan vakna halv sju. Lyckades somna om, vakna sen halv nio när Lisa släppte in henne i mitt rum, då var de bara å kliva upp. De värsta var att jag vaknar av att hon kallar mig för mormor när hon väcker mig, så gammal ser jag väl inte ut att vara??

Strålande sol ute. Vart en långpromenad runt söderby. Var kvar ute och grillade korv till lunch. Satt i en brassestol å njöt i solen, älskart!

Åkte hem och vila lite in för kvällen. Var sjukt trött men kunde inte riktigt sova. Tänkte att de får nog bli sprit i kväll för att hålla sig vaken. Åh de lyckades jag med, kom i säng 03:30. Vi var hemma hos Fredrik & Marie på en liten fest. Kul å träffa alla igen, har typ inte sett dom sen juldagen. Vart mkt flams å prat om roliga minnen. Körde lite charader å singstar. Men jag avstod sången, var inte tillräkligt full.

Idag ska jag ligga i soffan å bara kolla på tv å datan, en riktig slappar dag. Känns skönt att vara ledig i morgon med. Hoppas de blir lite sol då så man kan vara ute å njuta.



                 

         Lite bilder från gårdagen.


Åh tack till Mickis som hjälpte mig å få lite ordning på bloggen:)

Lycklig!

Har precis varit å hämtat ut min nya mobil. Satt den på laddning nu. Ska bli så himla skönt att prata med folk å dom hör vad jag säger. Å konversationerna har jag saknat ny grymt, bra å ha när man inte kommer ihåg vad man skrivit.
Sitter å äter apelsin med lill skrutten nu. Om en liten stund dyker väl brudarna in, då ska de kokas ihop lite mat. Sen blir de fredasmys på hög nivå. Lisa & Ottilia ska testa min säng i natt, de blir mys♥

Ledig!

Är nu ledig i fyra dagar, gud så skönt. Inte förens på tisdag behöver man sätta foten på jobbet igen. Imorgon kommer tjejerna hit, blir mat å lite vin. Å martina kommer imorgon, som jag längtat♥

Längtar!

Nu är den beställd, så om några dagar har jag min efterlängtade mobil!

Guld

Just nu lutar de åt en guldmobil. Har inte riktigt bestämt mig men imorrn är de dags å beställa.

Fesa, jag har redan haft en så svart, kan vara kul med en annan fäg va!

Sol

Jag ser solen, de e är ett gott täcken. hoppas verkligen snön smälter snart å de blir vår!

Några bilder från lördagen!

                       



Hjälp mig att välja färg!

Sony Ericsson C905. Black
 
Sony Ericsson C905. Copper Gold
 
Sony Ericsson C905. Tender Rose
   

Nu har en månad gått sen min mobil vart stulen. Saknar den så mkt så jag har bestämt mig för att köpa en ny. Men kan inte välja vilken färg, vilken tyker ni??

Nyvaken!

Så himmla skönt när man vaknar och ser att klockan står på: 17:00=) Kollar ut å de e skit väder, känns som de inte gör ngt att jag sovit bort nio timmar av den här dagen. Förhoppningsvis bör jag vara pigg hela natten. Nu ska jag äta lite frukost=)

RSS 2.0