Känns konstigt!

Under en tio-års period har jag nästan alltid varit inne i Uppsala på Valborg,men inte iår:( Ingen vän ville åka med mig dit. Ngn sa att jag var för gammal för att vara där på dagen, men de e jag väl inte???
Ska testa åka på kryssning idag ist, kommer säkerligen bli jätte roligt!! Ska träffa runt tolv tiden äta lunch och börja dricka lite, så man är pigg sen när bussen går halv två.
Ha en rolig Valborrg!!

hunnit med mycket idag!

Började dagen med en promenad med Jenny. Sen hem och göra sig i ordning för en stadresa. Handlade lite att ha på mig imorgon. Lyckades komma hem med två par skor oxå, har redan hunnit köpt fyra par sommar skor och fler lär de ju bli:P Efter jag hade shoppat färdigt åkte jag och hälsa på syrran och Jonte. kul att träffa dom, var jätte längesen. Vart bjuden på mat och gott fika som bestod utan tårta och kladdkaka:) Stanna en sväng i Munga med en film jag hade köpt till lillebror. å innan jag kom hem hann jag med en sväng till Jennifer oxå. Har varit effektiv idag och träffat många. Nu har jag börjar tagit fram lite kläder till morgon dagen.

Lisa & Ottilia är sjuka igen,tycker så synd om dom. Hoppas dom mår bättre till på sönda så jag kan åka å pussa på Tílan lite♥

hitta min drömprins ikväll!


Men jag våga inte pussa på han. Tänk om jag hade gjort de, då kanske jag hade träffat min drömprins imorrn. Ångrar mmig nu! 

Om 30 dagar...

Har andra filmen av sex and the city premiär:) Är förmodligen i Linköping den helgen, men blir perfekt att kolla på den där men Martina. Vi brukar rätt ofta kolla på serien när vi ses, spelar ingen roll hur många ggr vi sett dom så skrattar vi ändå. Kollade på trailern för filmen och jag såg en person dyka upp som jag gillar:) väntar med spänning på att filmen ska visas!

Nu e de dags...

Att börja röra sig igen. Nu när man har varit borta så har man ju mest bara tryckt i sig onyttigheter. Ska försöka ta mig ut på en promenad nu snart. Undra om dom har börjat träna boll på gräs nu?´Då skulle man ju nästan åka och provträna och kolla om de e kul. vi får se hur de blir... 

Kalas!

Idag blir lill hjärtat två år. Gud så tiden går fort,nu är hon ingen bebis längre:) Ska iväg på kalas snart, hoppas hon blir glad över mina paket.


Kryssning!

Idag har vi bokat kryssning. Åker nästa fredag:)

Tillbaka till vardan

Vaknade imorse och såg att de var alldels vitt ute. Ogillar den här äckliga snön. tvättmaskinen har gått varm idag, skönt och få undan de. Jobbade en sväng på kvällen. Sen åkte jag hem till min kära familj. Mamma vart så glad av att se mig, hon hade allt vart lite orolig. Hon är så nervös av sig. När vi skulle ner till Teneriffa ringde hon fem på morgonen för att kolla att vi var vakna och var på arlanda. Nu när vi skulle hem sahon åt mig att vi verkligen inte fick försova oss, jag sa att de inte var ngn fara. närvi vakna klockan halv tre på natten tog de bara tre min innan jag fick ett mess av mamma som undra om vi var vakna. Hon är ju för gullig♥ Litar fullt ut på mig:)

Hemma igen!

Grymt skönt att ligga i sin soffa igen. Resan hem började igår natt när bussen hämta upp oss 03:15. planet skulle gå sex, men vi hann bara komma till flygplatsen så vart tiden ändrad till sju. sen flytta dom fram den hela tiden. Vi somnadee på flygplatsen, Lisa väker mig sju alla är borta, planet skulle gå tjugo över.skyndar sig iväg och kollar alla folk står där borta, men får inte kliva på planet somåterigen är uppskjutet. vi kunde inte lyfta förens vi visste att Arlanda skulle vara öppet när vi skulle landa. Kvart över elva var vi uppe i luften, efter att ha tillbringat sju timmar på flygplatsen. Fick åka med ett turkiskt flyg hem eftersom de inte kommit nått från sthlm. Åtta var vi hemma i tierp. Lisas pappa kom över med mat, var jätte gott med svensk husmanskost. När jag kom hem mötes jag av en blommbukett på köksbordet, som min familj hade varit och lämnat♥ Ska gå å sova snart kommer kännas tomt att sova själv, men völdigt skönt att sova i sin egen säng.

Vill inte aka buss!

Skulle egentligen varit hemma nu, men sa vart de inte. Ska fa info imorgon mitt pa dan om hur de blir for oss. Fritidsresor har borjat transporterat hem folk med buss. Pallar inte att aka buss i tva dygn. Stannar hellre kvar har och solar lite:)

Vart langre en planerat!

Skulle egentligen aka hem till kalla Sverige imorrn. Men varat flyg ar andrat. Vantar pa mer information om nar vi far komma hem, men tidigast mandag. Men vad gor de nar man har stralande sol:)

Stekt!

Att jag aldrig lar mig. Man maste smorja sig ofta och aven fotterna. Men inte da jag ser ut som en krafta. Kunde knappt ha skor igar for fotterna ar sa branda. Hoppas man hinner bli brun tills de e dags att aka hem. Idag har de varit lite konstigt vader, regn ena sekunden sen stralande sol. Ar ialf hur skont som hellst att vara borta. Lisa haller pa sover lillan nu. Ska upp ditt snart, da blir det balkonghang med alkolask och kort!
Hade sa bra hemma i Sverige...


mysdag med Martina

Nu har Martina precis åkt. Vi har mest ätit och fikat. Självklart vart de sex and the city å massa prat och skratt. Kommer sakna dig vännen, men får se till och komma å hälsa på dig snart!

Nu börjar de närma sig.

Om femton å halv timme går bilen mot Arlanda. Planet går 06:45:) så nu är de dags å börja packa.Tina kommer hit occh hälsar på en sväng♥

Torsdag

jobbade på dan. Sen på kvällen fira jag bror som fyllde 28 år. Fikade massa gott där. Carro börja messa å fråga om jag ville med på krogen. blev lite sugen men kände att plånboken sa ifrån+ att jag skulle jobba dan efter och behövde börja tvätta, packa innan jobbet. Men bestämde mig för att vara med på förfesten.Där spelades de spel å dracks för fullt, jag vann över Milla:) när klokan vart tio så börja jag blir lite smått sugen på att följa med. Så tio över tio springer jag å Charlotte hem till mig. Jag fixar mig rekordsnabbt, fem i halv elva var vi tillbaka. Var ju tydligen påsklov den här veckan, så rätt smått ute. Men Charlotte å jag dansa gärnet å hade kul, medans dom andra tråkisarna fastna vid spelbordet.


nervarvning!

Känner mig helt slut när jag jobbar, orkar inget. Tror kroppen håller på lägger av nu tills ledigheten. Den har börjat sin nervarning. Hämtade resväskan idag, så nu kan jag börja packa. Har lagt fram de mesta, gillar att vara ute i god tid.


ett till

Idag fick jag ett till påskägg, tack söta Ottilia för de♥

Om fem dagar åker vi, ska bli så himmla skönt. Hoppas verkligen vi får fint väder. Emma åkte dit idag, så hon får hålla mig lite informerad om solen:)

Helgen i bilder!

                                                                         
          

Martina och jag lagade en god "påskmiddag" paj & ägghalvor
   
        

      Martina hade bakat påskcupcakes

      

Glad!

Fick ett påskägg av Jonte idag. Så nu är det bevisat jag är inte för gammal. Tackar så mkt för de:)

Aj aj

Nu känns de att man har druckit i två dagar, lite små sliten. Väldigt ont i kroppen idag, lyckades med en vurpa igår. När vi kom till Emma igår så ringde jag på porttelenfonen och sa att det var radiotjänst, då slänger hon på luren. När jag ringer igen så svarar hon inte. Haha de var så roligt:)

Underbara morgon!

vakna runt tolv tiden,upptäckte att Martina hade lämnat sängen.Gick upp för att kolla efter henne, iköket står hon och bakar scones:) Vilken tur jag har, all disk och flaskor var borta oxå. Så nu har vi njutit av en mysig frukost.  Nu är de dags att gå ut påen liten promenad. Börar tagga till nu till kvällen:)

En dag avklarad

Har aldrig dansat så mkt som idag, synd bara att jag är så kass å snurrar åt fel håll. Men imorrn kör vi gärnet, gud så kul de ska bli!


Glad påsk

Om en timme kommer Tina hit<3 ska bli kul å träffa henne igen. Å nu blir de en tvådagars för oss:) Ska göra Gävle osäkert imorrn. Senare ikväl kommer Linda,Patrik, Fredrik och Marie hit oxå. Men vi vet inte riktig vad vi ska göra, de får visa sig vad man är sugen på! Vad ska alla andra göra ikvl?

För gammal??

Prata med mamma nyss och hon sa att vi inte skulle få nå påskägg iår, för att vi är för gammla! Kan man bli för gammal för påskägg?

snart så...

Tio dagar kvar, sju arbetsdagar, sen drar vi mot värmen!

RSS 2.0