Är förvånad över mig själv...

Aktivera firar femton år den här veckan och alla pass kostar endast 15kr. Så fattig som man är så passar man på när de är billigt. Tränat tre kvällar i rad nu, de vill säga ikväll med på en freda. Trodde jag inte om mig själv. Men de känns jäkla bra för träna de behöver jag. Imorrn har dom jubliumspass kl elva får se om jag orkar massa mitt arsle ur sängen för ett fjärde pass.
Men efter vi hade tränat drog vi till affären och handla. Trerätters fick de blir, de var vi värda:)
Toast med kräftröra
Smödegsinbakad fläskfile
Vitchokladmousse
Har även testat på baka cupcakes, hade kunnat blivit vackrare. Men dom har jag inte orka smaka än.

Ngn som har en lgh åt mig???

Idag har dom varit och kollat på min lgh. Så nu börjar jag inse att de inte är långt kvar till flytt. Men grejen är den att jag inte hittar ngnstans att bo. Nån som vet om ngn ledig lgh?? Vill helst in till stan, men finns ju inte direkt överflödigt med tvåor där. Börjar överväga en ett nu. Öster lr norra köpmannagatan står ju inte direkt högst upp på min lista, men verkar vara där lgh finns. Ja ja har ialf några månader på mig.
Slutar väl med ett man hamnar i Söderfors lr Karlholm, där ingen annan vill bo! Eh en ska jag inte ge upp hoppet, bara att leta vidare.

hälsoundersökning

I morse har jag varit på lab och lämna blodprover, för nästa vecka är de dags för hälsoundersökning. Har aldrig gjort en sådan via jobbet förut, men nu e de dags. E bara att hålla tummarna på att alla värden inte e kassa!

Liggsår?

Så var denna helg över och vi är ännu närmare julen:)
I fredas drog jag hem till Jenny en sväng efter jobbet. Var jätte längesen jag såg henne nu. Hon hade dukat upp med ost, kex och vin. Perfekt avslut på en freda. Satt och prata om vad som hade hänt i livet sen sist vi sågs.
Jobbade lördagen på dan. Sen kom Lisa, Martina och syrran hit, fixade ordning oss för 30-års festen. På vägen till festen stanna vi hos spiken och Madde på ett glas. Var en rolig fest, med massa blandat folk. För ovanlighetens skull var jag typ yngst:)
Men igår mådde jag då inge bra, jätte ont i magen. Förstår inte vad som är fel, kan inte bara vara bakis sitter ju fortfarande i. När brudarna åkte hem igår låg jag i sängen till åtta sen palla jag mig till soffan som jag somna i ganska snart. Flytta över till sängen i natt och sov till nio i morse. Men känner mig slut i kroppen idag och vill helst bara ligga ned. Kommer ju få liggsår om de fortsätter så här. Hoppas jag blir pigg till ikvl så jag kan träna.

Satc 2

Fattar inte hur många ggr man kan kolla på en film. Har hunnit sett den fyra ggr på en halv vecka. Varav två ggr i går =) men jag kan inte få nog av dom. Om jag ngn ggn ska gifta mig så ska de vara som de där bröllopet, annars kan de va:P
Har haft min kära kusin Linnea på besök i helgen. De har varit mysigt. Men var lagom trött imorse när klockan ringde, vi låg nog å prata till halv tre. När vi kommer igång kan vi som aldrig sluta, träffas alldeles för sällan.
Puss på dig<3

Har dödat min kropp idag!

Har haft planeringsdagar nu i två dar som avslutade med en eftermiddag på Alborgen. Tycker de e spuper skoj där, och idag fick vi hem hela sju stämplar=)
Har nu cyklat två dagar i rad till jobbet i ett minst sagt spännande underlag. Har faktiskt klarat mig från att ramla, men har fått tränat upp balansen lite. Efter jag kom hem i dag var de bara byta om och fara på träning. Har inte tränat på över en vecka, då känns de alltid lite tyngre. De här med ha koll på hur mkt vikter ja brukar ha är inte riktigt min grej. Så idag råka jag öka på utfall, vilket resulterade i att bena bara skaka och jag knappt kunde stå upp när låten var klar. Tackar gud för att de var en av dom sista låtarna. Nu ska de bli kul och se om man kommer ur sängen imorrn.

Hej snö!

Idag har de då snöat en hel del. Tog hela 20 min att cykla hem från jobbet nu på kvällen. De gick som inte att cykla hela vägen. Kan man köpa dubbdäck till cykeln kanske? kan behövas i vinter!

Halloween

VI VANN BÄSTA UTKLÄDNAD!
Igår var de fest i Månkarbohallen. De var skoj men kvällen gick lite väl fort, helt plötsligt var de slut på de roliga.
För roligt hade vi, inte varje dag man dansar runt som dvärg:P

RSS 2.0