Fredasmys hos Lisa??

Vad händer med mitt liv?? varje ledig kväll känns de som jag spänderar i Lisa's soffa, inget fel med de. Men de känns som vi har blivit två soffpotatisar.Kanske är skönt att ladda upp med en lugn kväll så man är pigg imorgon.För imorgon blir de utgång med brudarna=) Hoppas jag är pigg, har sett fram emot de så länge.
Ska bli kul å parta med brudarna=)

Känner mig lite piggare!

Sov tio timmar i natt.Vakna vid nio, hämta in datan till sängen. Somna om efter ett tag, vakna vid ett. Tror min kropp behövde sömn, känner mig lite piggare nu. Men ska gå å lägga mig nu så jag får sova ordentligt innan jobbet imorgon.
Vill verkligen vara pigg tills på lörda!

Vill må bättre

Har sovit i tio timmar i natt, förutom dom gångerna jag måste rensa näsan å spruta in lite spray. Vill verkligen bli frisk tills på löra, funderar på att ta de lugnt i morgon. Snart är mitt godis slut oxå=(
När man mår så här vill jag ha ng som kan pyssla om mig...

Underbara soffa

Äntligen hemma efter ett tolvtimmars pass. Inte kul å jobba så länge när man inte känner sig helt kry. Nu ligger jag i soffan, datan på magen och handen i en godispåse=) bättre kan man ju inte ha de när man mår så här. Hoppas verkligen jag blir bättre till helgen, för då är de dags för party med brudarna♥

Skit dag

Vakna i morse med tjugo liter snor i näsan. Är på jobbet nu å huvudet värker så där fint. Har rast i en timme nu så ska försöka sova lite. Hoppas på att de släpper.
Men kan de sluta snöa!!

Snart är födelsedagen över!

Nu så är snart denna födelsedag över. Jobbade till två, sen hämta jag Ottilia. När jag kolla posten idag så låg nått annat en reklam där,jag hade fått ett kuvär med grattiskort å en kexcholkad. Tack snälla Martina=)
 Ottilia å jag fixade tårta å duka upp för kalas. Hade en ballong i grädden lite då då, men vad gör de. Vid sex tiden kom familjen å fika, Lisa dök upp lite senare. Har fått massa bra saker, tack alla♥


Dagens presenter + pengar

Tror 24 är en bra ålder!

Om en halv timme är man ett år äldre. Men fortfarade närmare tjugo en trettio, de känns skönt. Tro de kan vara en bra ålder, man är inte gammal å inte för ung. Man är lagom, lagom är alltid bäst=)

God natt

Ligger i sängen innan tolv, rätt nöjd över de. Har varit sena nätter å trötta dagar nu ett tag. Snart blir man ett år äldre. De konstiga är att desto äldre jag blir desto barnsligare känner jag mig:) tillbringat mesta dels av helgen på blåmesvägen, gillar mina å lisas pratstunder:-P

Härliga lördakväll!

Sitter å tokmyser med min underbara pojkvän, Lisa Harrå=)

Lite små trött!

Vart inte många timmars sömn efter nattens pass. Knäckte lite extra som barnvakt idag åt en sjuk liten tös. Synd bara att de e så dåligt betalt=), men vad gör de när man får umgås med värdens sötaste barn♥
Hämta Ottilia vid halv ett. Vi tillbringa eftermiddagen i sängen. Gick upp å laga middag tills Lisa kom hem. Vart kvar där på kvällen. Men eftersom Lisa somna å vägra vakna, så packa jag ihop å drog hem. Funderar starkt på sängen nu, imorgon ska jag sova hur länge som hellst=)
Sov gott mina vänner!

Vakna, jag har tråkigt!

Jobbar för fullt jag. klockan är snart fem å jag är inte de minsta trött, brukar vara död vid den här tiden annars. Men ingen vill vara social i natt, försökte med Sara men hon skulle ju jobba. De e ju dag där hon befinner sig i solen. Fick mess runt tolv tiden, då vart jag glad=) Men efter de har de vart hel dött, inte ens nån ute på fejan.
Tänkte messa Lisa snart å se om dom har vaknat och höra hur lillskrutten mår.
Men nu är de bara två och en halv timme kvar, tänk om jag alltid kunde vara så här pigg när jag jobbar natt!
Ha en bra bra fredag!

Valbo idag!

Idag så var jag iväg å hälsa på Sara på mitt jobb. Vi bestämde oss för en tripp till valbo.Jag skulle med som smakråd, då hon hade presentkort som skulle förbrukas. Tog bara någon timme innan jag inte kunde låta bli att handla. Hitta ett par jeans å en tröja, sparkonto bjöd mig på de=) De tackar vi för. Kände att lite nya vardagskläder behövdes i min garderob. Kom hem för en timme sen, nu ligger jag i soffan å laddar för en natt på trollis. Hoppas de går bra å jag inte blir så trött...

Äntligen är man hemma i soffan igen!

Har jobbat 9:30-21 idag, lite smått trött efter ett sånt pass. Inte mått så bra idag, är något konstigt i min rygg. Skit ont i morse, sen gick de över men nu känner jag lite igen. De som smärtar till.
I morgon ska jag träffa Sara och Alva, blir eventuellt en vända till Valbo. Kommer säkert hitta massa skoj nu när jag inte har några pengar. Kolla mitt konto nu, endast 172 kr kvar, tur de e lön om en vecka!


Ska ta livet som de kommer!

Ska sluta fundera så mkt på allt, tiden kommer ju visa vad som händer i ens liv. Förstår inte varför man ska tänka så mkt jämnt. Känns som vi brudar bara sitter å analyserar hela tiden, nu ä de slut på de!!
Jag tror att allt har en mening, blir de inte som man tänkt sig så är de nog en mening med de. Man ska leva i nuet å sluta tänka så mkt framåt!!

Ska ta de så lungt den här veckan.

Jobba i helgen så jag skulle bara ta de lugnt, men nu på månda morgon känner jag mig mer sliten en vanligt.
I fredags var jeg hem till Jenny efter jobbet, drack vin å snacka massa skit. Såna kvällar gillas=) Sen vart de återigen jobb på lördan. Var lite oklart vad jag skulle göra på kvällen. Så jag åkte hem till Lisa å förfesta med henne, hon skulle på krogen. Sluta med att jag hann hälla i mig en flaska vin innan de var dags för henne att åka. Ångra mig sen kan jag säga, för jag åkte hem sen å satt mig i soffan. Känndes lite onödigt att hällt i sig så mkt. Igår var jag asrött när jag skulle till jobbet, men tur som jag hade så fick jag skjuss ditt så jag slapp gå. Sluta jobba elva, men vart kvar å prata med Emma ett bra tag efter. Nu är klockan snart tolv å jag har inte ens ätit frukost. Ska hämta ottilia kl tre, skulle verkligen behöva ut på en promenad innan. Så kanske man piggnar till lite!
Den här veckan ska jag jobba fyra dagar, börjar halv tio som tidigast. Så har tänkt tillbringa förmiddagarna i sängen, så jäkla skönt. I helgen ska jag inte dricka en droppe alkohol!!



Fredag



Lördag


Söndag




Ser framemot en buseftermidda med sötast Ottilia♥


Beslutsångest!

Hatar de här...

Ändrade planer!

Skulle hem till Jenny imorgon, men nu måste hon jobba på söndag. Så vi tar de ikväll ist när jag slutar jobba.
Känns bra för då har jag något att se framemot, då går säkert jobbpasset snabbare. hoppas på de ialf=)
                                        


SARA KOM HEM!!

Saknar Sara!
Tycker du kan komma hem nu!!!
Är bara avundsjuk på dig hela tiden när jag går här hemma å fryser. Skulle vara så häligt att ta ett plan till dig, förstå vad vi skulle kunna leka på stranden. Kanske de e så varmt i vattnet så jag kan bada=)
Drömma kan man ju alltid göra, tänk om man bara hade pengar så roligt livet skulle vara. 
  
                                                  


Älskar sovmornar!

Finns de nå skönare än att vakna av sig själv? sovit nästan nio timmar i natt, sånt gillas. När jag vakna gick jag å hämta datan till sängen, där ligger jag nu. Börjar jobba två idag, så borde egentligen gå upp nu. Promenad måste avklaras innan jobbet, ha blivit alldeles för få såna i den här kylan.
Jobbar hela helgen, de känns inte nå vidare. Men när man lever på sparlåga så kanske de e lika bra, då försvinner inga pengar ialf. På lördag ska jag hem till jenny,äta mat, dricka vin och snacka massa skit=) Ses alldeles för sällan, så de ska bli skoj. Nej nu ska jag palla mig upp å äta frukost.
                                                                  
                                                         Jenny får stå för dagens bild=)

Trött, tröttare, tröttast!

Klockan ringde kvart över sex imorse, trodde de var ett skämt först. Gick rätt bra ändå tills efter lunch då jag blev skit trött. Nu ligger jag i soffan under filten och kämpar för att hålla upp ögonen. Hoppas på att Jennifer kan följa med på en promenad, så jag blir lite piggare. Har ingen lust, så själv kommer jag inte palla mig ut på en promenad.
Har lagt schema nu för feb, har undvikit att börja sju så mkt de går. bara att få komma till halv åtta känns mkt bättre, men tio är nog min favvo tid att börja. Då kan man sova ut men ändå komma hem skapligt.
Nej de borde vara förbjudet att vakna av klockan. Imorgon ska jag sova tills jag vaknar av mig själv, sånt GILLAS!!!

Känner mig nöjd!

Har precis varit ute på en långpromenad. Solen lös så strakt i ansiktet så tårarna rann på kinderna. Kändes inte så där kallt idag, hoppas de vänder nu. Jag gillar strålande sol och lagom kallt. Idag är jag ledig=) ska bara ta de lugnt nu, sen vi tre ska jag hämta Ottilia på dagis. Blir en bus/mys eftermidda med henne. Nej nu ska jag hoppa in i duschen!

En av veckans sex arbets dagar avklarad!

Denna vecka består bara av en ledig dag, å den är i morgon. Sen är det bara att jobba på.Lika bra att jobba nu när man ändå inte har några pengar=( Värsta är att de är äckligt kallt på jobbet, fick sätta på mig dubbla byxor å tre tröjor+ raggisar. Nu ligger jag å värmer mig i soffan.

Dags å vända tillbaka dygnet!

Jobbade natt i onsdas å sen dess har jag fortsatt vara vaken halva nätterna. Imorgon ska jag försöka komma i säng i tid, annars kommer de bli grymt jobbigt å jobba fm på onsda.
Sov gott mina vänner!

Sliten idag!

Igår var de gävle som gällde. Tina å Linda kom hit innan och förfesta. Palla inte åka tåg i den här kylan, Niklas var snäll och ställde upp och körde oss. Var sugna på å testa Harrys, men de såg så dött ut där så vi åkte vidare mot heartan. Där har man sällan tråkigt. Var rätt lite folk ute, men de gjorde inget. Kul å kunna dansa utan att bli sönder trampad. Stanna på Max innan vi begav oss hemmåt.
Idag mår man väl som man förtjänar antar jag. Ligger forfarande i sängen, skulle kunna ligga här hela dagen. Men de går ju inte för ikväll ska jag till blåmes å ha myskväll med tjejerna♥

                                        


Älskar min säng en dag som denna!

Beslutsångest!

Skulle vilja ha massor med pengar, så jag bara kunde jobba lite när jag känner för de. Bara göra de som faller en in, hatar måsten!

Visste att du skulle klara de!

Idag har min kära kusin Linnea klarat körkortet, GRATTIS!!


                               

Håller tummarna!


Pengar är ju till för att brännas!

Efter att ha varit i Sälen över nyår så börjar mitt konto bli tomt. Var på bio igår med Martina och Mickis. Gick runt på stan först, hitta en klänning som jag kan ha på freda. Har nästan inga pengar men är väl lika bra å göra slut på dom få kronor som finns. Köpte klänningen och förmodligen blir de en sista utgång med Tina på freda innan hon bär sig iväg mot Linköping igen. Sen kan jag jobba å ta de lugnt fram tills nästa lön!

Utbränd?!

Kan man bli utbränd efter ju/nyårsfirande?? de ända jag vill är att sova. Men måste piggna till tills freda, då blir de nog en sista utgång med Tina♥ Sen lämnar hon oss för Linköping, lär ta å åka ner ngt under våren.



så var de ett nytt år!

Hoppas de kommer bli mitt år i år=) så säger jag förmodligen varje år. Avsluta ialf året på bästa möjliga sätt. PÅ dagen var vi i Lindvallen, grilla korv och gick på afterski.
På kvällen vart de tre rätters middag i stugan med förmodligen tiorättersdricka=) Vissa vart fullare en andra. Tog en taxi sen till hotellet palla inte att gå i kylan. Skålade in tolvslaget med jäger, hade som vanligt inte råd med skumpa.
Frös så mkt på vägen hem så tog en vilopause på vägen å hamna på efterfest. Somna väl runt fem någon gång, sen så vart man väckt åtta så har inte sovit allt förmkt.
Men sova kan man göra hemma!!

RSS 2.0