torsda-sönda

I torsdags morse bar de iväg ut på älven till Lisas familjs stuga. Sola och bada hela dagen. Grilla, drack vin på kvällen. Var jätte mysigt där ute, så lugnt och skönt. Sov kvar där. Så fredagen tillbringades oxå på bryggan.
Men känns som jag inte blir nå brunare längre, men de e ju ändå skönt att steka lite.

På kvällen stod Öregrund på schemat. Ladda upp hemma med lite vin med grannen. När Mickis och jag skulle äta var dom snälla och grilla våran korv:) Sen kom Emma och Charlotte och hämta oss, så drog vi vidare mot havet. Lite smått rädd när jag åker med Emma, hon skriker och tok bromsar så fort hon ser ett djur. Man blir ju livrädd av skriket. Satt på Terassen, jätte mysigt med trubadur. Hade tänkt dansa sista timmen på hummel, men när vi kom fem över ett var de för sent:( sista insläpp var tydligen ett. Men vi gick tillbaka och där var de skoj. Åt lite mat på klipporna innan bilen gick mot tierp igen.



Satt å "sjuka" oss på vägen dit










Nattmat från gatukisoken som ej hade korv. konstig kiosk



Mickis får stå för kvällens sista bild, hemma i min säng


Mådde bra när jag vakna men lite små trött. Jenny, Martina,Mickis och jag åkte till untra och bada. Var inte så fint väder så jag bada inte. Men mysigt att ligga och snacka skit med brudarna. Kvällen var lite oplanerad med olika bud. Var sugna på Öregrund igen men ingen som vill följa med oss. Så de slutade med att dom andra två åkte in på krogen och jag satt hemma och drack med några. Var verkligen inge sugen på krogen. Idag är jag astrött, kommer nog bli en tidig kväll. Har skvallrats och skrattas en hel del på blåmess idag:)



Brudarna från igår som jag förfesta med innan vi skiljdes åt

Vart ett väldigt långt inlägg, måste bli duktigare på att uppdatare!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0